بهمن خدادادیان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح نظارتی ویژه اربعین از سیزدهم مهر ماه در استان اجرایی میشود، اظهار داشت: جلسات هماهنگی در قالب ستاد اربعین شهرستان کرمانشاه با مدیریت فرمانداری تشکیل شده است.
وی افزود: ستاد اربعین ۶ کمیته دارد که کمیته بهداشت و درمان یکی از آنها است که باید هماهنگیهای لازم با ۱۷ اداره انجام تا از ایجاد مشکلات بهداشتی پیشگیری شود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه بیان داشت: در قالب طرح نظارتی ویژه اربعین، نظارت بر اصناف، اماکن بین راهی و رستورانها در کنار نظارت بر سالم سازی و توزیع مناسب آب، نظارت بر ترمینالها و ایستگاه راه آهن در دستور کار قرار دارد.
این مسئول عنوان کرد: همچنین نظارت بر سرویسهای بهداشتی در طول مسیر پیاده روی، نظارت بر میادین ورودی و خروجی، اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه در ماهیدشت مورد تاکید است.
خدادادیان با بیان اینکه مدیریت پسماند در شهرها توسط شهرداریها و در فاصله شهر و روستا توسط محیط زیست انجام میشود، گفت: همچنین نظارتهای لازم برای اسکان دهی زوار در دستور کار قرار دارد.
وی از برگزاری جلسات آموزشی برای صاحبان رستورانها، مغازه داران و موکب داران خبر داد و افزود: در سطح شهرستان کرمانشاه ۷۳ بازرس وجود دارد که ۱۵ نفر از این بازرسان در نقاط روستایی مشغول نظارت هستند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: طرح نظارتی ویژه محرم از ابتدای ماه محرم به ویژه در روزهای منتهی به تاسوعا و عاشورا و تا سه روز پس از روز عاشورا در قالب نظارت بر مراکز طبخ غذا، هیئتها مذهبی و تکایا در سطح شهرستان کرمانشاه اجرا میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: این نظارتها از نظر کنترل بهداشتی، کنترل آب و یخ مصرفی، طبخ و توزیع مواد غذایی، کنترل پسماند و دفع فاضلاب انجام میشود.
خدادادیان گفت: همچنین در این ایام بر واحدهای عرضه ظروف یکبار مصرف به ویژه در محلات پارکینگ شهرداری و شهرک مسکن نظارت ویژهای اعمال میشود.
وی افزود: از ابتدای ماه محرم تاکنون بالغ بر دو تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته نظیر روغن، برنج، رب گوجه فرنگی، شیر و لبنیات و نوشیدنی از سطح شهر جمع آوری شده است.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ با کارشناسان بهداشت محیط در میان بگذارند.
نظر شما