دکتر فیروز بختیارنژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با اصلاح آیین نامه قطب های علمی در وزارت علوم از این پس سایر موسسات آموزشی و پژوهشی به جزء وزارت علوم نیز می توانند برای ایجاد قطب علمی عضو شوند و درخواست ایجاد قطب علمی بدهند.
وی ادامه داد: همچنین آیین نامه قطب های علمی برای حوزه های علمیه نیز ارسال می شود تا در صورت وجود شرایط مانند داشتن برنامه مشخص علمی، مقالات و کتب و جوایز علمی و پژوهشی نسبت به درخواست ایجاد قطب علمی اقدام کنند.
دبیر شورای قطب های علمی گفت: بر اساس آیین نامه جدید دانشگاه های غیر دولتی و دانشگاه آزاد نیز مجوز تأسیس قطب علمی اعطا می شود. با این تفاوت که وزارت علوم به این موسسات اعتباری نمی دهد و این موسسات باید با فعالیت های خود تأمین اعتبار کنند.
وی اظهار داشت: در جشنواره هفته پژوهش سال گذشته تنها یک قطب علمی معرفی شد اما معاونت پژوهشی وزارت علوم در نظر دارد برای جشنواره هفته پژوهش سال 86 از هر گروه علمی یک قطب علمی و به عبارتی 5 قطب علمی را به عنوان برتر معرفی کند.
بختیار نژاد اضافه کرد: در حال حاضر در گروه دامپزشکی 3 قطب دارای مواقفت نامه قطعی و 3 قطب موقت، در گروه کشاورزی 17 قطب قطعی و 5 قطب موقت، در گروه علوم انسانی 14 قطب قطعی و 4 قطب موقت، در گروه علوم پایه نیز 17 قطب قطعی و 9 قطب موقت به فعالیت می پردازند.
نظر شما