۲۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۳۹

سرپرست پلیس راهور خراسان رضوی:

۵۶ درصد از آمار تصادفات در خراسان رضوی مربوط به عابرین پیاده است

۵۶ درصد از آمار تصادفات در خراسان رضوی مربوط به عابرین پیاده است

مشهد - سرپرست پلیس راهور خراسان رضوی با بیان اینکه ۵۶ درصد از جان‌باختگان آمار تصادفات در سال ۹۷ در استان و در شهر مشهد، عابر پیاده بوده‌اند، گفت: این آمار در سال ۹۸، به ۵۵ درصد رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حمیدرضا دهنوی، سرپرست پلیس راهور خراسان رضوی، ظهر امروز در نشست خبری خود در خصوص طرح‌های ویژه ترافیکی اول مهرماه که در ایستگاه شش پلیس راهور برگزار شد، اظهار کرد: در پنج ماه اول سال ۹۸، شاهد کاهش شش درصدی تصادفات فوتی در استان بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه ۵۶ درصد از جان‌باختگان آمار تصادفات در سال ۹۷ در استان و در شهر مشهد، عابر پیاده بوده‌اند، افزود: این آمار در سال ۹۸، به ۵۵ درصد جان‌باخته رسیده که کاهش چندانی را نشان نمی‌دهد.

دهنوی با تأکید بر اینکه یکی از اهداف مهم پلیس ناجا، هوشمندسازی است، تصریح کرد: زیرساخت‌های خوبی در حوزه هوشمند‎سازی ترافیک در شهر وجود دارد.

سرپرست پلیس راهور خراسان رضوی ادامه داد: ارسال پیامک تخلفاتی، توسط دوربین‌های ثبت تخلفات ارسال و بلافاصله پس از ارسال پیگیری خواهد شد لذا طی سه ماه آینده، هوشمندسازی تقریبا کامل خواهد شد.

وی گفت: مهم‌ترین اهداف پلیس راهور افزایش طرح‌های ترافیکی است. اولین طرح ویژه ترافیکی، دهه اول محرم ویژه برپایی خیمه‌ها و ایستگاه‌های صلواتی بود.

دهنوی با بیان اینکه طرح ترافیکی پلیس راهنمایی رانندگی در تاسوعا و عاشورای حسینی به نحو مطلوبی برگزار شد، ابراز کرد: طرح ترافیکی شروع مدارس، در دهه آخر شهریور ماه با توجه به تحرک بیشتر خانواده‌ها، ترافیک معابر شهری نسبت به روزهای قبل افزایش پیدا کرده و ۲۵ تا ۳۰ درصد ترافیک بیشتر شده‌است.

سرپرست پلیس راهور خراسان رضوی در خصوص طرح بازگشایی با اشاره به اینکه در سطح استان خراسان‌رضوی حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر دانش‌آموز داریم، گفت: نیاز به طرح ویژه ترافیکی در این ایام هستیم تا شاهد روان‌سازی و بازگشایی گره‌‎های‌ترافیکی در سطح شهر باشیم.

وی با بیان اینکه تقریبا حدود شش هزار تخلف در مشهد انجام گرفته‌است، افزود: تصادف منجر به جرح و فوت در سرویس‎های مدارس نداشته‌ایم لذا در این حوزه یکی از موفق‌ترین استان‌ها بوده‌ایم. تأمین خودروی‌های سرویس مدارس با شهرداری است و راهور تنها وظیفه نظارت بر امور را دارد.

دهنوی ادامه داد: در هر مدرسه پنج نفر به عنوان پلیس‌یار نوجوان معرفی می‌شوند. و دوره دوم متوسطه پنج نفر پلیس‌یار جوان ملبس به لباس متحدالشکل می‌شوند که رابط ترافیک با پلیس راهنمایی‌رانندگی خواهند شد.

کد خبر 4721079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha