به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهرداری قم، علی نیک با اشاره به سطح فرهنگ ترافیکی شهر قم، بر لزوم توجه به آموزش ترافیک تأکید کرد و اظهار داشت: امروز سطح تصادفات و تخلفات نشاندهنده لزوم توجه به آموزش فرهنگ ترافیک در شهر قم است.
وی بیتوجهی به اجرای پیوستهای فرهنگی حوزه ترافیک را یکی از علل عدم افزایش فرهنگ ترافیک در سالهای گذشته دانست و افزود: برای رسیدن به یک شهر مدرن عاری از ترافیک تنها اجرای پروژههای عمرانی نمیتواند کمککننده باشد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم تأکید کرد: یکی از مهمترین دغدغههای این سازمان در کنار اجرای پروژهها، افزایش فرهنگ ترافیک بوده و بدون توجه به سن شهروندان باید برای آن برنامهریزی شود.
وی طراحی اتوبوس آموزش ترافیک را برای آموزش رانندگان خودرو و موتورسیکلت متخلف بر اساس همین اولویت دانست و خاطرنشان کرد: برای ارتقاء فرهنگ ترافیک باید به آموزش کودکان در سنین پایین توجه ویژهتری داشته باشیم.
نیک، طراحی و اجرای پارکهای ترافیک برای آموزش کودکان را مورد توجه قرارداد و گفت: پارکهای ترافیک یکی از مؤثرترین روشهای آموزش ترافیک به کودکان در سنین پایین بوده و اجرای آن در دستور کار سازمان قرار گرفته است.
نیک از بهروزرسانی پارک ترافیک ۱۵ خرداد خبر داد و بیان کرد: پارک ترافیک ۱۵ خرداد در حال حاضر تنها پارک ترافیک شهر قم است که سازمان آن را بازسازی کرده و در حال حاضر در اختیار آموزش و پرورش بوده و مدارس میتوانند از آن استفاده کنند.
وی افزایش پارکهای ترافیکی را راهی برای آموزشهای عملی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ذکر کرد و گفت: افزایش تعداد پارکهای ترافیکی به ویژه برای سنین مختلف در دستور کار سازمان حمل و نقل و ترافیک قرار دارد.
نظر شما