به گزارش خبرگزاری مهر، پیروز حناچی در سیویکمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد که امروز پنجشنبه در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، گفت: یکی از موضوعاتی که در مباحث مربوط به دفاع مقدس مغفول مانده، تشریح نقش مهندسی در جنگ است که پرداختن به آن برای نسل امروز جذابیت بیشتری دارد.
وی ادامه داد: افتخار من این است که شروع خدماتم با مهندسی جنگ جهاد سازندگی بوده است؛ زمانیکه با گردان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد آذربایجان شرقی در گیلان غرب همکاری می کردم.
حناچی با اشاره به اینکه در مهندسی جنگ جهاد، غیرممکنها ممکن میشد، گفت: نمونه بارز این واقعیت پل خیبر بود که به طول ۱۴ کیلومتر روی آب و بدون پایه نصب شد؛ همه کارخانجات برای این کار به کمک ما آمدند و افتخار داشتم در مراحل نصب آن کنار برادران جهادگر حضور داشته باشم.
شهردار تهران اظهار داشت: قبل از آن پلی به طول دو کیلومتر در جنگ اعراب و اسراییل نصب شده بود که در دانشگاههای جنگ تدریس میشد؛ جهادگران ما با احداث پل خیبر بودند که این رکورد را شکستند.
حناچی افزود: جهادگران با احداث زنجیره بیمارستانهای صحرایی، رکورد زمانی جراحت تا اولین اتاق عمل را که تا قبل از آن مربوط به جنگ ویتنام بود، شکستند. این خدمات و افتخارات بر اساس روحیه جهادی و اعتمادبهنفس و خودباوری بود که امامخمینی(ره) و شهدای والامقام به ما یاد دادند.
وی تصریح کرد: خودباوری مبنای انجام کارها بود؛ راهها با دستهای خالی پیدا میشد و هیچچیز غیر ممکن نبود.
حناچی شهردار تهران خاطرنشان کرد: هشت سال دفاع مقدس علیرغم تمام سختیها و مشکلات، باید چراغ راه آینده باشد و تشریح وجوه مثبت آن برای آینده کشور و استمرار انقلاب اسلامی لازم است.
نظر شما