به گزارش خبرنگار مهر، عارف امرایی شامگاه شنبه در ستاد مدیریت بحران لرستان در سخنانی با اشاره به اینکه از مجموع هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده به راههای استان با وقوع سیلاب، حدود ۲۳۰ میلیارد تومان و معادل ۲۰ درصد میزان خسارت ها ابلاغ شده است، اظهار داشت: مبالغ مواقت نامه اگر چه با تاخیر اما در تاریخ اول شهریور ماه ابلاغ شده و بر اساس آن در این مدت برخی از پروژه ها را تعیین تکلیف کرده ایم.
وی، گفت: حدود ۲۷ میلیارد تومان مناقصه برای احداث آبراهه های از دهانه دو متر تا ۱۰ متر برگزار شده است و حدود ۸۰ دستگاه پل با دهانه کوچک و ۱۰ دستگاه پل با دهانه بزرگ در دستور کار قرار گرفته است.
معاون اداره کل راهداری و حمله و نقل جادهای لرستان با اشاره به برگزاری ۱۰۹ میلیارد تومان مناقصه بهسازی و روکش آسفالت در استان، عنوان کرد: در حال انعقاد قرار داد در برخی از این پروژه ها هستیم و بخشی نیز هنوز تاریخ مناقصه ها به سر نیامده و به محض بازگشایی، پیمانکاران مشخص می شوند.
امرایی با اشاره به برگزاری ۴۶ میلیارد تومان مناقصه و انعقاد قرار داد برای ایمن سازی راهها، گفت: در مجموع از ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شده حدود ۱۸۸ میلیارد تومان مناقصه برگزار شده و یا اینکه در حال انعقاد قرار داد پروژه ها هستیم.
وی با اشاره به چالش های اداره کل راهداری در اجرای پروژه ها، تصریح کرد: یکی از این چالش ها کمبود تجهیزات و ماشین آلات بوده که می طلبد اعتبارات لازم به صورت نقدی برای اصلاح و ارتقای ماشین آلات این حوزه اختصاص پیدا کند.
معاون اداره کل راهداری و حمله و نقل جادهای لرستان همچنین کمبود قیر را یکی دیگر از مشکلات موجود عنوان کرد و گفت: شرکت ملی نفت کشور متعهد بوده که مبلغ ۶۰ هزار میلیارد تومان از محل درآمدهای فروش نفت به حساب خزانه داری کل کشور با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی واریز کند و این سازمان در ۱۱ ماه این اعتبار را بین دستگاههای اجرایی تقسیم کند تا از طریق آن اقدام به خرید قیر کنند.
امرایی، گفت: متاسفانه تا امروز که شش ماه از سال گذشته حتی یک ریال از این محل تحقق پیدا نکرده و پروژه های عمرانی به خصوص در حوزه راهسازی دچار رکود شده اند که در این راستا می طلبد که استاندار لرستان در این رابطه ورود پیدا کنند تا مشکل حل شود.
وی، یادآور شد: همچنین تخصیص اعتبارات سیلاب با تاخیر پنج ماهه بوده و این در حالیست که تخصیص ها نیز به صورت اوراق دو و یا سه ساله بوده و این امر موجب شده که پیمانکاران انگیزه ای برای شرکت در مناقصه ها نداشته باشند و از طرف دیگر پیمانکارانی که شرکت می کنند با قیمت غیر متعارف در مناقصه ها شرکت می کنند و این موضوع به یک چالش جدی برای ما تبدیل شده است.
نظر شما