۳۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۳۹

خسروپناه:

۲۷۰۰ کرسی ترویجی تاکنون در کشور برگزار شده است

 ۲۷۰۰ کرسی ترویجی تاکنون در کشور برگزار شده است

حجت الاسلام خسروپناه در جلسه ۱۰۷ شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:خوشبختانه تا کنون ۲۷۰۰ کرسی ترویجی در کشور برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۰۷ شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت‌الله علی‌اکبر رشاد در محل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه طرح پیشنهادی دانشگاه تهران در زمینه روش‌های دیگر احراز نظریه، نوآوری و نقد ارائه شد.

در این طرح پیشنهادی با اشاره به برخی کاستی‌ها در روش فعلی احراز نظریه، نوآوری و نقد پیشنهادهایی برای اصلاح این کاستی‌ها ارائه شد.

پس از ارائه این بخش از طرح پیشنهادی دانشگاه تهران، اعضا به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند؛ که اهم آن به شرح ذیل است: تغییر عنوان طرح با توجه به محتوای آن، امکان‌پذیر نبودن اجماع مطلق بر روی یک نظریه و پذیرش ارجاع نسبی در این زمینه، خودداری از ایجاد ساختارهای جدید، تبیین ارتباط این طرح با طرح رصد، لزوم راه‌اندازی پایگاه داده‌های علمی کشور، اطلاع‌رسانی مناسب از روند تبین نظریه‌های علمی در میان جامعه علمی کشور، بومی‌سازی روش‌های علم‌سنجی.

پس از ارائه نظرات و پیشنهادهای اعضای جلسه ۱۰۵ شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره، حجت‌الاسلام‌والمسلمین خسروپناه گفت: خوشبختانه تا کنون ۲۷۰۰ کرسی ترویجی در کشور برگزار شده است.

وی افزود: تحولاتی که در سال‌ها اخیر در دبیرخانه هیئت حمایت ایجاد شده و یک موج و استقبال از نظریه‌پردازی علمی در کشور ایجاد کرد.مدیریت اقدامات در دبیرخانه حفظ خواهد شد ولی کمیته‌های هم در چارچوب مقررات، استقلال لازم را خواهند داشت.

پس از سخنان حجت‌الاسلام‌والمسلمین خسروپناه، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد در جمع‌بندی مباحث مطرح شده گفت: فرآیند فعلی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و این مصوبه نیز لازم‌الاجراست.
وی افزود: روند داوری و نقد نظریات ضمانت بخش اعتبار علمی نظریات است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اعضای شورای تخصصی با توجه به سابقه عضویت در شورا با رویه‌ها و مقررات کاملاً آشنا هستند.

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: کمیته‌های تخصصی دستگاهی باید برای شناسایی نظریه‌های علمی باید تقویت شوند. در پایان جلسه معاونین دانشگاه های تهران، روسا و نواب شوراهای تخصصی پنجگانه در مورد طرح ارائه شده دانشگاه تهران پیرامون شرایط احراز نظریه و نظریه پرداز به تبادل نظر پرداخته، طرح مزبور مصوب برای اصلاحات به دبیرخانه و پس از انجام اصلاحات به دانشگاه های کشور ابلاغ خواهد شد.

کد خبر 4725630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha