به گزارش خبرگزاری مهر، محسن حاجی میرزایی در آئین آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ که با حضور رئیسجمهوری در مدرسه دخترانه شاهد حضرت خدیجه در منطقه ۱۸ تهران برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره ۴۱ هزار شهید دانشآموز و فرهنگی، بازگشایی مدارس را جشن ملی و یک رویداد بزرگ فرهنگی کشور دانست و اظهار کرد: امیدوارم شروع سال تحصیلی با ایمان و پایانی پر از معنویت داشته باشیم. همچنین از آقای روحانی سفرشان را به عقب انداختند تا در کنار دانشآموزان در جشن آغاز سال تحصیلی شرکت کنند تشکر میکنم و این نشانهای از توجه رئیسجمهور به موضوع مهم تعلیم و تربیت است.
وی با بیان اینکه همزمان با این مراسم بیش از ۱۴ میلیون و۶۰۰ هزار دانشآموز در۱۱۰ هزار مدرسه سال تحصیلی جدید را آغاز میکنند، اظهارکرد: با اینکه برخی فکر میکنند تابستان فعالیت زیادی انجام نمیشود اما همکاران فرهنگیام تمام تلاششان را در تابستان امسال کردهاند تا یک سال تحصیلی خوب را آغاز کنیم.
محسن حاجی میرزایی با اشاره به آغاز سال تحصیلی در مدارس زلزلهزده کرمانشاه گفت: تمام مدارس تخریب شده یا نیازمند به نوسازی و بهسازی، آماده شدند و سرانه فضای آموزشی در این مناطق نسبت به قبل افزایش پیداکرده است.
وی افزود: در سال تحصیلی جدید مدارس خشتی و گلی در تمام استانهای کشور به جز استان سیستان و بلوچستان برچیده شده است و تا قبل از پایان پاییز جشن پایان مدارس خشتی و گلی را در سراسر کشور برگزار خواهیم کرد.
وزیر آموزشوپرورش خانواده را مدرسه اول و مدرسه را خانه دوم دانست و گفت: دیوار و فاصله بین خانه و مدرسه باید برداشته شود و هر دو محیط سرشار از شوق و انگیزه یادگیری باشد و روشهای یادگیری باید بر اساس مشارکت دو طرف باشد لذا روشهای آموزشی و تربیتی باید مبتنی بر مشارکت جدی خانه و مدرسه و بر اساس انتخابات آگاهانه و مشارکت مسئولانه دانش آموزان طراحی و اجرا شود.
وی دسترسی به تحصیل و آموزش را از حقوق پایه همه افراد دانست و اظهار کرد: تلاش برای پوشش تحصیلی کودکان به ویژه در مناطق محروم و حاشیه شهرها وظیفه همه است، همچنین بهبود مستمر کیفیت مدارس دولتی و آماده کردن دانش آموزان برای مواجهه با پیچیدهترین موضوعات علمی، اقتصادی، اجتماعی و فناوری از مهمترین جهتگیریهای آموزشوپرورش است.
وزیر آموزشوپرورش کیفیت یادگیری را محصول تلاش هماهنگ و خردمندانه همه عوامل سهیم و مؤثر در آموزشوپرورش دانست و تصریح کرد: صیانت از سلامت جسمی، روانی، عاطفی، شادابی و نشاط دانش آموزان و ترویج فرهنگ مسئولیتپذیری، صداقت، شجاعت، پاکدامنی، ایمان و عفاف در برنامههای مدارس ترویج میشود.
نظر شما