به گزارش خبرنگار مهر، دومین نشست مجمع مشورتی جوانان استان عصر سه شنبه با حضور اعضای منتخب این مجمع و مسئولان امور فرهنگی و اجتماعی استان اردبیل در سالن جلسات شهید رجایی استانداری برگزار شد.
پیش از این نیز در اولین جلسه هماهنگی مجمع مشورتی جوانان، انتخاب اعضا انجام پذیرفته تا در جلسه دوم تفکیک کارگروههای تخصصی مورد بحث قرار گیرد؛ همچنین طبق رایزنیهای نهایی انتخابات مسئولان و هیئت رئیسه کارگروهها در جلسه سوم مجمع انجام خواهد پذیرفت.
اتلاف وقت در مجمع نباید جایی داشته باشد
عباسوند به عنوان یکی از نمایندگان جوانان و اعضای حاضر در جریان مجمع مشورتی عنوان کرد: کارگروههای مجمع مشورتی جوانان نباید به محلی برای چاپلوسی مدیران و یا اتلاف وقت تبدیل شود بلکه همواره نظارت بر عملکرد، انتقال نقدها و ارائه پیشنهاد را در دستور کار خود قرار دهند.
به تعبیر وی به تشکیل این کارگروهها خوشبینانه نگاه کرده و چنین حرکتهایی را با جنبه مثبت آن مورد توجه قرار میدهیم و امیدواریم روند مشورتی و حمایتی مجمع جوانان آنگونه که هدفگذاری شده پیش برده شود.
این فعال اجتماعی ادامه داد: نیازمند تشکیل اساسنامه و مرامنامه کارگروههای مجمع مشورتی جوانان هستیم تا با تشکیل هسته مرکزی، ساماندهی و به کارگیری نخبگان و افراد صاحب نظر جامعه نیز ممکن شود.
با برگزاری جلسات بدون خروجی مخالفیم
توحید مهدوی، یکی دیگر از اعضای مجمع مشورتی جوانان خطاب به رئیس جلسه و معاون سیاسی، امنیتی استانداری اردبیل عنوان کرد: آنچه که در این جلسات باید دنبال شود، توجه به برخورداری از خروجی مناسب مجمع، تحول آفرینی در برنامههای امور جوانان و رشد شاخصهای فرهنگی است.
به گفته وی برگزاری چنین جلساتی باید با هدف تاثیرگذاری در بلوغ فکری و توسعه محوری استان و با بهره گیری از ظرفیت جوانان هدفگذاری شده و از نظرات و ایدههای کارشناسان و نخبگان جامعه نیز در این قبیل مجموعهها استفاده شود.
این فعال فرهنگی ادامه داد: حضور جوانانی با رشتههای مختلف تحصیلی و استفاده از آنان در مجمع و کارگروهها مورد تأکید بوده تا نتایج به دست آمده با آنچه که مدنظر قرار دادیم، فاصله نداشته باشد.
برای حضور متخصصان در جلسات تصمیم ساز التماس کنیم
ظهیری یکی دیگر از اعضای مجمع مشورتی جوانان استانداری اردبیل عنوان کرد: چنانچه حضور متخصصان و کارشناسان در این قبیل از مجمعها کمرنگ شود از دستیابی به خروجی مطلوب و عملکرد مورد انتظار دور خواهیم شد.
به گفته وی چنانچه نیاز شد باید برای ورود متخصصان و افراد نخبه جامعه به چنین جلساتی التماس شود.
این فعال اجتماعی افزود: میدان ندادن به کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف در مجامع مهم باعث شکست در اجرای موفقیت آمیز طرحها میشود.
ظهیری یادآور شد: به افرادی که در رشتههای دانشگاهی همچون «برنامه ریزی شهری» صاحب فکر و ایده هستند باید بهای بیشتری داده شود تا با حضور در چنین مجامعی در تدوین برنامههای شهری یاریگر مسئولان شوند.
ظهیری ادامه داد: حضور پررنگ متخصصان و کارشناسان در مجمع مشورتی به منزله افزایش بار علمی و فنی جلسات بوده تا روح تازهای در مصوبات و پیگیریهای انجام یافته دمیده شود.
مجمع انتخاباتی جوانان و صندلیهای خالی!!
فرشاد گلمرادی یکی دیگر از اعضای مجمع عنوان کرد: هر چه پربار برگزار شدن مجمع مشورتی جوانان و حضور نسل پویای جامعه در چنین جلساتی با گرایشهای فکری و سیاسی مختلف میتواند به بازخورد مثبتی بیانجامد.
به گفته وی در جلسه گذشته حضور شمار زیادی از اعضای مجمع را شاهد بودیم و امیدواریم در دیگر جلسات نیز شاهد افزایش مشارکت جوانان باشیم.
گلمرادی با ذکر مثالی، گفت: اینکه دانش آموخته رشته «برق» به صورت تخصصی به کارگروههای اجتماعی مجمع جوانان ورود پیدا کرده و نظرات کارشناسی نیز بدهد، جای بحث خواهد داشت و کارگروههای تخصصی باید به صورت ویژه با بهره گیری از متخصصان همان حوزه مدیریت شوند.
این فعال اجتماعی افزود: توسعه استان در گرو همدلی و انسجام اقشار مختلف مردم و بها دادن بیشتر به جوانان میسر خواهد شد.
نظر شما