۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۰۴

معاون اقتصادی استاندار کردستان:

۱۰ درصد جمعیت کردستان ذینفع مصوبات جلسه اشتغال هستند

۱۰ درصد جمعیت کردستان ذینفع مصوبات جلسه اشتغال هستند

سنندج - معاون اقتصادی استاندار کردستان گفت: حدود ۱۰درصد جمعیت کردستان ذینفع مصوبات جلسه اشتغال و سرمایه‌گذاری هستند و باید حمایت‌ها و کمک‌ها به حوزه افراد نیازمند و بی‌بضاعت سوق داده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فیروزی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست تخصصی دستگاه های اجرایی و مدیران امور شعب بانک های عامل کردستان پیرامون اعتبارات تخصیصی اشتغالزایی کمیته امداد این استان که با حضور مدیرکل هدایت‌های شغلی کمیته امداد در محل استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: در کارگروه اشتغال برای حمایت جدی‌تر از اقشار آسیب‌پذیر همواره بحث شده و برنامه‌هایی ارائه شده است و این بیانگر آن است که اعضای این کارگروه به اهمیت حمایت از اقشارآسیب‌پذیر واقف هستند و امسال نیز ۱۰۰ درصد اعتبارات را در این حوزه جذب خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه تلاش کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذای استان برای حل مشکلات و مسائل خانواده‌های تحت پوشش است، افزود: براساس آمارهای سال گذشته سیستم بانکی استان کردستان با کمک مدیریت کمیته امداد موفق عمل کرده‌اند.

معاون اقتصادی استاندار کردستان ادامه داد: هدف ما توانمندسازی است و پولی که در اختیار داریم یکی از ابزارهای توانمندسازی، ایجاد اشتغال، آموزش و مهارت‌افزایی افراد نیازمند است تا بتواند سرمایه‌های اجتماعی خود را افزایش دهد و کاری را شروع کند.

فیروزی یادآور شد: تامین منابع مالی بخش کمی از کار بزرگی است که اعضای کارگروه اشتغال و کمیته امداد باید انجام دهند و این الگوی راهبری شغلی که کمیته امداد باید در دستور کار قرار دهد کار خوبی است که فرد را رها نمی‌کند و پروسه‌ای را مدیریت می‌کند تا فرد توانمند شود.

وی بیان کرد: علیرغم اینکه در کشور ظرفیت‌های فراوانی داریم اما متاسفانه بسیاری از کالاهای ما چینی است و باید با امیدواری ظرفیت‌های کاری را مورد توجه قرار دهیم تا بتوانیم اشتغالزایی ایجاد کنیم و به تولید مطلوب نیز دست یابیم.

معاون اقتصادی استاندار کردستان گفت: بسیاری از مشاغل به دلیل اینکه سرمایه در گردش به موقع در اختیارشان قرار نمی‌گیرد به رکود می‌رسند بنابراین باید برای یک سرمایه در گردش خدمات توزیعی و وحدت رویه‌ای تدوین شود.

فیروزی افزود: بسیاری از طرح‌ها امکان توسعه دارند به شرط اینکه تسهیلات لازم و کافی را دریافت کنند لذا باید با تامین منابع مالی زمینه توسعه واحدهای موفق را فراهم کرد تا بتوانند هم اشتغال پایدار ایجاد کنند و هم به اشتغال جدید برسند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۱۸ گروه خودیار در استان کردستان داریم و یکی از استان‌های پیشرو در این زمینه هستیم، اظهار داشت: الگوی مشاغل خرد با عنوان تامین مالی خرد کار بسیار موفقی است که کمیته امداد کشور در پیش گرفته است و جای تقدیر دارد.

کد خبر 4728539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha