به گزارش خبرنگار مهر، امروز شنبه در مراسمی با حضور امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان پلدختر، مراسم پایان عملیات نوسازی و بهرهبرداری از مدرسه دخترانه شهید کاظمی پلدختر که در جریان سیل آسیب جدی دیده بود، برگزار شد.
معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی اصفهان دراین مراسم، اظهار داست: از ابتدای سال جاری، سیل ویرانگر بخش اعظمی از یکسری مناطق مختلف کشور را فرا گرفت، از این رو این دانشگاه، شرکت در امر بازسازی در این مناطق را وظیفه خود دانست و اقدام کرد.
امین معصومی افزود: بر این اساس دانشگاه صنعتی اصفهان پس از هماهنگی با آموزش و پرورش لرستان با استفاده از کمک های نقدی و غیر نقدی از سوی کارکنان، دانشجویان، برخی خیران و فارغالتحصیلان و گروه های جهادی عملیات اجرایی بازسازی مدرسه آسیبدیده شهید کاظمی شهر پلدختر را آغاز کرد.
وی یادآورشد: بازسازی و بهسازی این مدرسه آسیب دیده از سیل حدود چهار ماه و نیم به طول انجامید که امید است با کمک خیران، مردم و دولت مرمت ها در مناطق آسیب دیده به پایان برسد و مردم به زندگی عادی خود باز گردند.
مدیر اداره آموزش و پرورش پلدختر در این مراسم با قدردانی از مسئولان و مشارکت همه دست اندرکاران دانشگاه صنعتی اصفهان در بازسازی مدرسه شهید کاظمی و همه فرهنگیان اظهار داشت: آموزش و پرورش کلید توسعه جوامع محسوب می شود و سعادت و موفقیت ملت ها به کیفیت این نهاد بستگی دارد و آینده هر کشور و جامعه را می توان از سیمای کنونی آموزش و پرورش آن دریافت.
رضا شاهمرادی افزود: امروز هیچ جامعهای نمیتواند بدون توسعه علمی به توسعه پایدار برسد، که این توسعه تضمین کننده سربلندی، رفاه، اقتدار و عزت هر جامعه است که دستیابی به آن نیازمند پرورش دانش آموزان در محیطهای علمی مناسب و مدارس مجهز و پیشرفته است.
وی تصریح کرد: اکنون خیران مدرسه ساز با بازسازی مدارس آسیب دیده پلدختر به ویژه مدرسه شهید کاظمی توسط دانشگاه صنعتی اصفهان این فرصت را برای دانشآموزان سیلزده پلدختر فراهم کرده که بتوانند همزمان با سراسر کشور سال تحصیلی جدید خود را در مهرماه آغاز کنند که جای تقدیر فراوان دارد.
مدیر آموزش و پرورش پلدختر گفت: خیران مدرسه ساز به عنوان نهادی مردمی و دلسوز، نیکوکارانی هستند که با ساختن، بازسازی، بهسازی و تجهیز مدارس فرسوده بار سنگینی از دوش مردم برمیدارند که این حرکتی سازنده و پویا است و آنها بلندترین برج های عاطفی، امید و هستی را در کشور ایجاد میکنند.
وی خیران مدرسه ساز را بازوان توانمند آموزش و پرورش دانست و افزود: خیران مدرسه ساز با بسترسازی برای آموزش علم و دانش و کار بزرگی که انجام میدهند، یادگارهایی از خود برجای می گذارند که نه تنها فراموش نمیشود بلکه نسل به نسل و سینه به سینه به دیگران منتقل میشوند.
شاهمرادی یادآورشد: خیران مدرسه ساز ظرف چند ماه توانستند همه مدارس سیلزده پلدختر را آماده کنند تا این شهرستان در اول مهر امسال دارای فضا، امکانات آموزشی و کلاس درس برای دانش آموزان باشد.
نظر شما