۱ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۹:۲۲

امکان تصحیح معدل داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد / امکان انتخاب 50 کد رشته در کنکور کارشناسی ارشد

امکان تصحیح معدل داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد / امکان انتخاب 50 کد رشته در کنکور کارشناسی ارشد

رئیس سازمان سنجش با تأکید بر درج صحیح معدل کارشناسی افزود: داوطلبان باید معدل خود را به صورت دقیق به سازمان اعلام کنند. در حال حاضر نیز داوطلبان می توانند در صورتی که امکان اشتباهی در درج معدل صورت گرفته باشد، تا قبل از اعلام نتیجه نهایی با برقراری ارتباط با سازمان سنجش، معدل صحیح خود را اعلام کنند.

دکتر عبدالرسول پورعباس در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1386که شامل رتبه و کارنامه داوطلب می شود، هفته اول خرداد ماه به اطلاع داوطلبان می رسد. اعلام نتیجه و ارائه کارنامه تنها از طریق اینترنت امکانپذیر است و توزیع کارنامه در دانشگاه ها به صورت دستی انجام نمی شود.

رئیس سازمان سنجش با اشاره به اینترنتی شدن فرایند انتخاب رشته توسط سیستم هوشمند گفت: امکان افزایش زمان انتخاب رشته نیز با استفاده از راهکارهای اینترنتی فراهم شده است. فرصت انتخاب رشته داوطلبان نیز دو به پنج روز تا یک هفته افزایش می یابد. در واقع فرصت کافی برای انجام انتخاب رشته اینترنتی در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و انتظار می رود با در نظر گرفتن شرایط جدید در نحوه انتخاب رشته این امر بدون خطا یا اشتباهی از سوی داوطلبان صورت گیرد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه هیچ مصوبه جدیدی در مورد تاثیر معدل در کنکور کارشناسی ارشد تدوین نشده است، گفت : سازمان سنجش آموزش کشور نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1386 را که شامل رتبه و کارنامه داوطلب می شود، هفته اول خردادماه در اختیار داوطلبان قرار می دهد.

به گزارش مهر، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ایجاد ظرفیت پذیرش بیشتر از سوی دانشگاه‌ها، تست کردن نرم افزار هوشمند انتخاب رشته برای رفع مشکلات احتمالی، ایجاد فرصت مناسب برای ارسال اعتراض های داوطلبان و بررسی تمامی اعتراض های داوطلبان درباره سئوال ها و تهیه کلید نهایی را برخی از دلایل اعلام نتایج اولیه این آزمون در هفته اول خرداد ماه ذکر کرد.

رئیس سازمان سنجش با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد نرم افزار هوشمند انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 86 گفت: این نرم افزار برای انتخاب رشته صحیح ارتباط خوبی با کاربر برقرار می کند به گونه ای که به صورت هوشمند از خطاهای منطقی داوطلبان در زمان انتخاب رشته جلوگیری می کند.

وی ادامه داد: در این نرم افزار داوطلب ابتدا با ورود به سایت سازمان سنجش و مراجعه به بخش مورد نظر، مشخصات خود را وارد و دفترچه انتخاب رشته هوشمند را ملاحظه می کند و سپس از طریق دفترچه انتخاب رشته، کد رشته های مورد نظر خود را بر اساس اولویت و علاقه تا 50 کد رشته انتخاب می کند.

پورعباس افزود: در این مرحله، نرم افزار در صورت مشاهده هر گونه اشکال و خطا در انتخاب کد رشته محل ها به داوطلب هشدار می دهد و داوطلب نیز نسبت به اصلاح اشکال های خود اقدام می کند. در نهایت، لیست کامل انتخاب رشته داوطلب همراه با کد رشته محل ها و سایر مشخصات رویت شده و سپس داوطلب با زدن کلید نهایی، انتخاب رشته خود را ثبت کرده و کد چند رقمی مربوط به انتخاب رشته را یادداشت می کند و در نزد خود نگه می دارد.

کد خبر 473448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha