۱ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۳:۲۱

در نشست مطبوعاتی عنوان شد:

52 میلیون دلار صادرات دارویی در سال 85/ لزوم سرمایه گذاری برای تولید دستگاه سی. تی. اسکن و ام. آر. آی

52 میلیون دلار صادرات دارویی در سال 85/ لزوم سرمایه گذاری برای تولید دستگاه سی. تی. اسکن و ام.  آر. آی

مدیر صادرات دارویی وزارت بهداشت گفت: در سال 84 میزان داروهای ایرانی صادر شده به کشورهای دیگر 66 میلیون دلار بوده و این میزان در 11 ماهه سال 85 به 52 میلیون دلار رسید که افت نرخ های دارویی در سطح بین المللی یکی از علل این کاهش بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید علی علوی نائینی امروز در آستانه دهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی ، صنایع دارویی و خدمات سلامت ( ایران مد) به خبرنگاران گفت: با وجود تبلیغات منفی کشورها در مورد مشکلات بازرگانی ایران، نه تنها شرایط ویژه ای در این مورد وجود ندارد بلکه حضور شرکت ها نسبت به سال گذشته نیز پررنگ تر شده است.

کیفیت داروهای ایرانی قابل رقابت با اروپا

وی گفت: کیفیت داروهای ایرانی حداقل در سطح منطقه، حوزه خاورمیانه و شمال آفریقا بسیار با کیفیت است و به لحاظ کیفیت قابل رقابت با کشورهای اروپایی و به لحاظ نرخ آن قابل رقابت با هند است.

علوی با اشاره به اینکه قوانین ثبت دارو درکشورهایی که قرار است دارو به آنها صادر شود، بسیار سخت و هزینه بر است، گفت: ایران به تمامی کشورهای همسایه، کشورهای منطقه خاورمیانه دارو صادر می کند.

راهکار  حل مشکل تولید دستگاه زباله سوز در کشور

قائم مقام وزیر در امور اقتصادی و رئیس مرکز مدیریت هماهنگی امور بازرگانی وزارت بهداشت نیز گفت: هدف از نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی ، محصولات دارویی و خدمات سلامت که از 21 تا 24 خرداد ماه در تهران برگزار می شود، تحقق ماده 87 قانون برنامه توسعه چهارم است. 

دکتر ابراهیم متولیان افزود: بر اساس ماده 87  مخارج وزارت بهداشت از صادرات تجهیزات پزشکی ، دندانپزشکی و دارویی باید به 30 درصد برسد، که این امر در حال تحقق است و برگزاری این نمایشگاه نشان دهنده توانمندی های کشور در زمینه این تجیهزات و مطلع شدن بازار هدف از تولیدات داخلی است.

وی گفت: تولید محصولات مورد نیازی که هم اکنون در کشور وجود ندارد از طریق آشنایی متخصصان با تکنولوژی  های روز دنیا از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است چرا که در زمینه مواردی نظیر تولید دستگاه های زباله سوز در کشور مشکل وجود دارد به همین علت این نمایشگاه با ایجاد کارگاه های آموزشی در برخی غرفه ها می تواند در تولید و یا حتی مونتاژ این دستگاه در کشور کمک کند.

متولیان اظهار داشت: در این نمایشگاه بخش خصوصی در مورد مشارکت برای تهیه این دستگاه ها با بهترین و ایمن ترین روش آگاه می شوند.

وی با بیان اینکه تا کنون 400 شرکت تجیهزات پزشکی و دارویی در مکان نمایشگاه مستقر شده اند، گفت: از طریق غرفه های این نمایشگاه توانمندی های کشور در زمینه توریسم درمانی و آوردن بیماران خارجی به دیگر کشورها نشان داده می شود به گونه ای که راه ورود این بیماران به کشور، نحوه درمان و مراکز مورد قبول برای درمان آنها به سایر کشورها معرفی خواهد شد.

متولیان گفت: کشور توانسته در زمینه تجهیزات لازم در مورد دستگاه های رادیولوژی به تولیدات لازم برسد اما باید در زمینه دستگاه های پرمصرف و مورد نیاز کشور نظیر سی تی اسکن و ام آر آی سرمایه گذاری های لازم صورت گیرد.

15 شرکت تجهیزات پزشکی ایرانی نشان سی مارک دریافت کرده اند

رئیس ستاد ایران مد دهم نیز با بیان اینکه کشورهایی نظیر آلمان، اتریش، بلژیک ، هند و ترکیه دراین نمایشگاه شرکت خواهند کرد، گفت: هدف از این نمایشگاه تنهاعرضه کالا، خدمات و محصولات شرکت های تجیهزات پزشکی نیست بلکه این شرکت ها با حضور در این نمایشگاه می توانند میزان اعتبار خود را به نمایش گذاشته و آن را تثبیت کنند.

مهندس محمد رضا محمد با اشاره به اینکه این نمایشگاه دوسالانه از سال آینده هرساله برگزار می شود، گفت: برگزاری این نمایشگاه نشان می دهد که با وجود مشکلات و تحریم های خارجی درمورد ایران، این نمایشگاه نسبت به سال گذشته به لحاظ رشد و استقبال شرکت ها 30 درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در مورد تجیهزات پزشکی و واردات قطعات راهکارهای لازم در کشور در نظر گرفته شده و نگرانی به لحاظ تحریم ها وجود ندارد و برگزاری این نمایشگاه نیز می تواند با نشان دادن توانمندی های کشور به عنوان ابزاری برای بازار یابی در خصوص صادرات تجهیزات در زمینه پزشکی باشد.

1400 شرکت تجهیزات پزشکی داخلی شناسنامه دار شدند

رئیس ستاد ایران مد دهم در مورد کیفیت تولیدات تجیهزات پزشکی کشور گفت: تا کنون 15 شرکت توانسته اند که نشان سی مارک اروپا را دریافت کنند به گونه ای که تجهیزات پزشکی ایرانی به برخی کشورهای شرقی و آسیایی و اروپا صادر می شود .

مدیر تولید اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت نیز در این نشست با بیان اینکه تعداد شرکت هایی که نشان سی مارک اروپا را دریافت کرده اند تا پایان امسال از 15 شرکت به 20 شرکت خواهد رسید، گفت: این نمایشگاه می تواند بستر مناسبی برای ارتقای سطح کیفیت تولیدات داخلی و خارجی در زمینه تجهیزات پزشکی و دارویی بوده و تشویق برای سرمایه گذاری در زمینه تجیهزات پزشکی مورد نیاز باشد.

سعید رضا شاه مرادی ادامه داد: طرح شناسنامه دار کردن تجیهزات پزشکی از سال گذشته مطرح شد که تا کنون 1400 شرکت این شناسنامه را دریافت کرده اند.

کد خبر 473580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha