به گزارش خبرنگار مهر، علی موسوی صبح شنبه در نشست خبری اظهار داشت: با توجه به مشکلات مالی که در بیمارستان وجود دارد و منابع مالی محدود و همچنین مشکلات مالی جامعه سعی کردهایم که حرکت رو به جلو و توسعه بخشها برای نیاز درمانی شهرستان و حفظ و نگهداری هر آن چه که داریم، را داشته باشیم.
وی بیان کرد: در طول دو سال گذشته تعداد تخت های فعال بیمارستانی ما از ۳۲۰ تخت به ۳۸۰ تخت افزایش پیدا کرده و افزایش هر تخت هزینه انبوهی به همراه داشته است و علاوه بر تخت ها بخش ها و تجهیزات این بیمارستان افزایش پیدا کرده است.
وی اظهار کرد: در بین شهرستان های مشابه از نظر جمعیتی در ارایه خدمات به بیماران و تجهیزات پزشکی و بخش ها در سطح بالایی قرار داریم.
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان عنوان کرد: در این بیمارستان ۳۴ تخت آی سی یو برای بزرگسالان، ۹ تخت آی سی یو برای اطفال و ۱۸ تخت آی سی یو برای نوزادان و ۱۷ تخت سی سی یو وجود دارد که با توجه به تعداد تخت های ویژه ما نسبت به جمعیت شهرستان در مقایسه با ملاک های کشوری در صدر هستیم.
به گفته وی برای راه اندازی هر تخت ویژه دستگاههای تجهیزات پزشکی زیادی و گرانقیمت مورد نیاز است که حداکثر آنها تامین شده است.
وی با بیان اینکه دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز برای اقدامات تشخیصی و درمانی در این بیمارستان وجود دارد، افزود: دو دستگاه آنژیو گرافی داریم که دستگاه آنژیو گرافی دوم با توان بالایی در سال گذشته راه اندازی شده و در خدمت بیماران است.
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان با اشاره به اینکه دستگاه آندوسونوگرافی با قیمت بالا در سال گذشته خریداری شده و در حال راه اندازی است، تصریح کرد: پزشکان ما دوره های آموزشی لازم را دیده اند تا از تعدد عمل های جراحی جلوگیری کنند چرا که بسیاری از مشکلات در مجاری صفراوی بیماران از طریق اندوسکوپی برطرف می شود.
موسوی ادامه داد: با وجود دستگاه آندوسونو ما می توانیم هم تشخیص و هم درمان را داشته باشیم که قبلا برای نمونه برداری و یا خارج کردن سنگ های صفرا باید بیمار جراحی می شد اما در حال حاضر با وجود این دستگاه نیاز به جراحی به طور چشمگیر کاهش می یابد.
وی از خریداری شدن دستکاه سی تی اسکن جدید با مدل بالا و قابلیت های زیاد یاد کرد و گفت: این دستگاه هم برای قابلیت خود در خدمت بیماران بوده و هم این که در صورت خراب شدن دستگاه دیگر بیماران معطل نمانند.
پذیرش دستیار تخصصی اطفال برای سال جاری
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان در ادامه بیان کرد: ما در کنار توسعه و بهسازی بخشهای درمانی، پذیرش تعداد دانشجوهای تخصصی را افزایش می دهیم وامسال اولین گروه تخصصی فارغ التحصیلان دستیاران تخصصی در رشته های داخلی و بیهوشی را داشتیم.
موسوی ادامه داد: ما چهار سال قبل پذیرش دستیار تخصصی در رشته های داخلی، بیهوشی را شروع کردیم و سال بعد پذیرش دستیار تخصصی رادیولوژی و امسال پذیرش دستیار تخصصی برای اطفال را اضافه کرده ایم و به همین دلیل دنبال ارتقا درمان و آموزش و تامین امکانات مورد نیاز هستیم.
وی تصریح کرد: فضا و تجهیزات مورد نیاز و امکانات مورد نیاز آموزش دانشجویان ایجاد شده و در حال افزایش است، البته با تلاش همه همکاران ما در این سطح که هستیم باز هم باید خدماتمان را افزایش دهیم و با کمکهای خیرین و وزارت بهداشت و کادر بیمارستان با تمام وجود در تلاش هستیم که وضعیت موجود را حفظ و ارتقا دهیم.
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان خاطرنشان کرد: در بخش اونکولوژی و سرطان، بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان از بیمارستان هایی است که بطور رایگان هم خدمات به بیماران بستری ارایه و هم داروهای مورد نیاز بیماران سرپایی تامین می کند و شیمی درمانی سرپایی هم بطور رایگان انجام می شود. در بخش آنژیوگرافی با فعال بودن دو دستگاه آنژیوگرافی و انجام اقدامات مداخله ای، باز کردن عروق قلبی به همراه گذاشتن استنت انجام می شود.
موسوی اظهار داشت: در رفسنجان به جز متخصصان قلب که آنژیوگرافی تشخیصی انجام می دهند، سه متخصص اینترونشن(شخصی که توانایی دارد در قلب فنر، استنت بگذارد و کارهای درمانی را به همراه آنژیو انجام دهد) داریم که باید گفت این خدمت در بیمارستان های دولتی در شهرستانهای کشور به ندرت انجام می شود.
نظر شما