۱۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۸

بیمارستان سرطان جنوب نیازمند اعتبار است

بیمارستان سرطان جنوب نیازمند اعتبار است

شیراز_ رئیس هیات مدیرعامل بیمارستان سرطان جنوب کشور گفت: برای بیمارستان سرطان جنوب تاکنون ۵٠ میلیارد تومان هزینه شده اما پروژه همچنان نیازمند ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی ایمانیه یکشنبه در جمع خبرنگاران اضافه کرد: تمامی پیوند هایی که در بیمارستان نمازی صورت می‌گرفت به بیمارستان ابوعلی سینا منتقل شده است البته فقط دوعمل پیوند همچنان در سایر بیمارستان ها انجام می شود. 

وی در خصوص مشکل بیمارستان های شیراز نیز عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که در بیمارستان ها با آن مواجه هستیم موضوع سرطان است البته سونامی سرطان یک شایعه بیشتر نیست اما در کشور های کمتر توسعه یافته میزان سرطان بیشتر از کشور های توسعه یافته است 

او در خصوص عوامل موثر بر سرطان متذکر شد: هر چه قدر طول عمر بیشتر باشد شانس سرطان نیز بیشتر  بوده ، سبک زندگی ، استرس ، نوع تحرک و سبک مصرف غذایی از جمله موضوعاتی است که شانس سرطان را افزایش می دهد. 

ایمانیه معتقد است: بیش از ٧٠ درصد کسانی که از بیماری به فقر کشانده می شوند به علت سرطان بوده است البته در استان فارس شاهد حضور بیماران از اقصی نقاط کشور هستیم و این موضوع تهدید ها و فرصت های بی شماری را پیش روی جامعه پزشکی استان قرار داده است. 

وی در خصوص ساخت بیمارستان تخصصی با همکاری اداره اوقاف نیز گفت: دو طرح بیمارستان تخصصی سرطان در شیراز و تهران ایجاد شد و  همکاری با اوقاف استان فارس در حال ایجاد درمانگاه سرپایی سرطان باشیم 

ایمانیه با اشاره به ظرفیت موقوفات در راستای افزایش خدمات درمانی تصریح کرد: اگر شهرداری و شورای شهر شیراز همکاری کنند می توان با استفاده از موقوفه ای که در شهر شیراز است نسبت به ایجاد درمانگاه سرپایی سرطان اقدام کرد. 

او در خصوص بیمارستان تخصصی سرطان نیز گفت: این بیمارستان تخصصی در پنج فاز ٢٠٠ تخت خوابی  در حال پیگیری است و در فاز اول اقدامات در حال پیگیری است و ٣٠ درصد پیشرفت داشته فاز دوم ٢٠ درصد و سه فاز دیگر نیز تنها ۵ درصد پیشرفت داشته است . 

ایمانیه افزود: بیمارستان تخصصی سرطان  تاکنون ۵٠ میلیارد تومان هزینه شده  و برای هر تخت بیمارستانی ١١٠ متر باید ساخته شود و ۶٠٠ میلیارد تومان برای ساخت این بیمارستان نیاز است و برای هر تخت ۴ اشتغال ایجاد خواهد شد. 

این پزشک اضافه کرد: به شرطی که تامین مالی صورت بگیرد این بیمارستان ظرف مدت سه سال قابل بهره برداری است  و حمایت های جانبی پس از ساخت بیمارستان حائز اهمیت است. 

ایمانیه در خصوص جذب منابع مالی خیریه نیز گفت: در فعالیت های خیریه تاکنون ۵٠٠. هزار قلک تولید شده است و به ۴٠٠ هزار نفر توزیع شده و قرار است یک میلیون قلک دیگر نیز تولید شده و در اختیار افراد از طرق مختلف قرار گیرد 

وی افزود: ٣٢١٢٧٧١٢ شماره تلفنی است که افراد می توانند با تماس با آن نسبت به دریافت قلک اقدام کنند. البته هیات مذهبی، درمانگاه امام رضا ، خیرین، آموزش و پرورش، سپاه و بسیج نیز از جمله ظرفیت های است که برای توزیع قلک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 4738857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha