محمد رستگاری در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد جاده کنجکوه و خطرات آن اظهار داشت: محور کنجکوه 29 کیلومتر است که عرض این جاده در هشت کیلومتر میانی کم است و عمده تصادفات این محور نیز در همین هشت کیلومتر اتفاق میافتد.
وی افزود: عمده تصادفات در این محور ناشی از سرعت بالا و عدم توجه به جلو است اما این نقطه و چند منطقه دیگر به عنوان مناطق حادثه خیز شناسایی شده و در صدد رفع مشکلات آن هستیم.
رستگاری عنوان کرد: کار اجرایی در دو پیچ خطرناک این جاده توسط همکاران ما در مهریز به صورت امانی به پیمانکار واگذار شده و اکنون در دست انجام است و اداره کل راهداری نیز پشتیبانیهای لازم را انجام میدهد.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد بیان کرد: تعریض این هشت کیلومتر نیز در دستور کار است که به صورت امانی به پیمانکار واگذار میشود و با جدیت پیگیر آن هستیم.
وی در مورد راههای مواصلاتی روستاها نیز یادآور شد: راههای روستایی ماهیت روستایی دارد و باید به صورت 50 تا 60 کیلومتر پیشبینی شود ولی برخی نقاط، نقاط حادثه خیز است که لازم است آشکارسازی و تابلوهای ایمنی در آن نصب شود.
رستگاری ادامه داد: برخی راههای روستایی نیز نیاز به اصلاح هندسی دارد که این امر هزینهبر است اما هم بحث آشکارسازی و نصب علائم ایمنی و هم اصلاح هندسی را در دستور کار قرار دادهایم و به صورت اضطراری اولویت بندی شده و بر اساس اولویت اجرا میشود.
وی با اشاره به برنامههای در دست اجرا بیان کرد: امیدواریم ظرف یک سال آینده اتفاقات خوبی در حوزه راههای روستایی بیفتد و مشکلات کمتری در این حوزهها شاهد باشیم.
نظر شما