به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش عزیزی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بیشاز ۶ سال است که مسئولیت انتقال تجهیزات و محمولههای مواکب استان لرستان که در شهر کربلا و نجف مستقر هستند را برعهده دارم، اظهار داشت: ما در سال نخست ورود مواکب به کشور عراق با ۶ خودرو اعزام شدیم و در سالهای آینده به تعداد خودروها افزوده شد، بهطوریکه امسال بیشاز ۱۲۰ دستگاه خودرو انتقال تجهیزات مواکب لرستان را برعهده داشتند.
وی تصریح کرد: مراحل اداری باید برای انتقال محمولههای موکبها به کشور عراق طی شود، ثبت محمولهها از طریق سامانه مربوط به ستاد عتبات انجام میشود.
مسئول ترابری مجمع مواکب مردمی اربعین لرستان ضمن تشریح فرآیند ثبت و بارگیری محموله ها به سمت عراق گفت: از نیروهای گمرک، کامیونداران، رانندگان و نیروهای حملونقل کمال تقدیر و تشکر را دارم.
عزیزی ادامه داد: از جمله مشکلاتی که ما هنگام انتقال محمولههای ۲۷موکب لرستان به کشور عراق داریم این است که عراق برخی از کالاها از جمله وسایل صوتی و تصویری را ممنوعه اعلام کردهاست و باید حتماً نماینده عراق در مرز حضور داشته باشد تا ما بتوانیم مجوز انتقال این وسایل را داشته باشیم.
وی یادآور شد: در سالهای گذشته کامیونهای ما بهصورت کاروانی وارد کشور عراق میشدند و هنگام ورود به مرز، محمولههای مواکب به تفکیک شهر استقرار توزیع میشد. امسال نیز بهمانند سالهای گذشته کامیونها سه روز زودتر وارد کشور عراق شدند و هیچ تأخیری در انتقال محمولهها وجود نداشت.
مسئول ترابری مجمع مواکب مردمی اربعین لرستان با اشاره به اینکه امسال بیشاز ۱۲۰ دستگاه کامیون و ۷ دستگاه اتوبوس انتقال محمولهها و تجهیزات مواکب لرستان به کشور عراق را برعهده داشتند، افزود: کشور عراق به خودورها سهمه گازوئیل اختصاصنداده و چون حجم باک خودروها برای سوخت زیاد نیست رانندگان طبعاً در سوختگیری با مشکلاتی مواجه میشوند.
عزیزی خاطرنشان کرد: هر لیتر گازوئیل در کشور عراق ۵ هزار تومان است و سزاوار نیست که کامیونداران با کمبود سوخت برای انتقال تجهییزات مواکب روبهرو شوند.
نظر شما