به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یاهونیوز، پوست مصنوعی یادشده قادر به درک احساساتی همچون غلغلک داده شدن، فشرده شدن، نوازش داده شدن و غیره است.
این پوست مصنوعی که رابط کاربری اسکین – آن نامیده شده، به گوشی های هوشمند چسبانده می شود و بر روی بدنه لپ تاپ ها هم قابل نصب است.
فناوری یادشده توسط محققان دانشگاه بریستول انگلیس و با همکاری محققان فرانسوی در دانشگاه سوربون و موسسه تله کام پاریس تک ابداع شده است. این دانشمندان می گویند اختراع یادشده زمینه را برای تولید محصولات الکترونیک انسان نما فراهم می کند که از ویژگی ها و خصوصیاتی شبیه به انسان ها برخوردار هستند.
برای تولید این پوست مصنوعی از دو لایه سیلیکون متفاوت با یکدیگر استفاده شده که به ترتیب درم و هیپودرم نامیده شده اند. همچنین یک لایه الکترود در بین این دو لایه قرار گرفته که متشکل از سیم هایی فوق باریک است که به عنوان حسگر عمل می کنند.
دو نوع مختلف سیلیکون، آغشته به رنگدانه هایی هستند تا در نهایت بافتی مانند پوست انسان شکل بگیرد. درک تعاملات انسانی توسط این پوست مصنوعی در آینده نزدیک، انتقال فرامین مختلف به گوشی ها و لپ تاپ ها را به شیوه هایی جدید و بدون نیاز به استفاده از صفحه کلید یا فرامین صوتی ممکن خواهد کرد.
نظر شما