۲۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۵:۱۹

استاندار خراسان جنوبی :

۱۰۰ مدرسه روستایی خراسان جنوبی هوشمند می شود

۱۰۰ مدرسه روستایی خراسان جنوبی هوشمند می شود

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی از هوشمند سازی ۱۰۰ مدرسه استان به ویژه در مناطق روستایی خبر داد و گفت: ۵۰۰ میلیون تومان برای این منظور از سوی وزارت ارتباطات به استان تخصیص یافته است.

 به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق معتمدیان ظهر یکشنبه در نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی استان  با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده در سفر اخیر معاون اول رئیس جمهور به استان در زمینه های فرهنگی و اجتماعی اظهارکرد: این تفاهم نامه در راستای محرومیت زدایی با دستگاه ها و نهادهای مختلف منعقد شده که می توان از آن در راستای آموزشی نیز استفاده کرد.

 وی از دریافت مجور خرید ۳۰۰ دستگاه اسپلیت برای مدارس روستایی خبر داد و بیان کرد: ۱۰۰ مدرسه استان به ویژه در مناطق روستایی نیز امسال هوشمند سازی می شود.

 به گفته وی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری ۵۰۰ میلیون تومان برای هوشمندسازی این مدارس به استان تخصیص یافته است.

 استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان اعتبارات و تعداد مدارس قابل افزایش است، گفت: روش آموزش از راه دور به صورت آزمایش و پایلوت در روستای نوفرست بیرجند اجرا می شود.

به گفته وی پیش بینی می شود تا هفته دولت سال آینده تمام روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات وصول شوند.

تحصیل۵۰ دانش آموخته سوادآموزی درمراکز عالی استان و کشور

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی  هم در این جلسه گفت: در حال حاضر قریب  ۵۰ نفر از دانش آموختگان سواد آموزی استان در مراکز عالی دانشگاهی استان و کشور مشغول گذراندن تحصیلات عالی هستند.

محمد علی واقعی با بیان اینکه در حال حاضر قریب یک هزار و ۴۵۰ سواد آموز جامعه ی هدف در دوره های تحکیم، انتقال و سواد آموزی مشغول تحصیل هستند، افزود: ۸۵ تبعه خارجی در دوره های مختلف سوادآموزی در استان تحصیل می کنند.

 وی تصریح کرد: طرح سوادآموزی دختران و بانوان بیسواد استان با مشارکت ۳۰۰ نفر از بانوان و با همکاری حوزه بانوان و خانواده ی استانداری در حال اجرا می باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با بیان این که تعداد بانوان بی سواد استان دو برابر مردان است، خاطر نشان کرد: این طرح به منظور برقراری عدالت آموزشی و توان افزایی جامعه ی زنان استان اجرا می شود.

واقعی نبود اعتبارات لازم برای جلب مشارکت بانوان و ایجاد انگیزه برای حضور در دوره های مختلف سوادآموزی، عدم همکاری همسران و خانواده دختران و زنان و  وجود خرده فرهنگ ها را از مهم ترین مشکلات اجرای این طرح برشمرد.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: طرح شتاب بخشی سواد آموزی عشایر برای جامعه هدف ۱۰ تا ۶۰ سال عشایری استان به عنوان رویکرد دیگر سواد آموزی خراسان جنوبی در حال اجرا است.

 وی ادامه داد: فقر مالی خانواده های عشایری و مشکلات فرهنگی اجتماعی از مهم ترین معضلات اجرای این طرح در خراسان جنوبی به شمار می رود.

کد خبر 4751382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha