به گزارش خبرنگار مهر، خورشید گزدرازی عصر یکشنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تجاری استان بوشهر اظهار داشت: میتوان با ایجاد مبادلات پایاپای، تهاتر کالا و ایجاد بازارچههای مرزی با رعایت الزامات بهداشت و استانداردها و بدون ثبت سفارش مبادرت به تأمین مایحتاج عمومی کرد و از این روش میتوان مواد اولیه تولیدکنندگان داخلی را تأمین کرد.
وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی با همکاری اتاق اصناف و تعاون نسبت به شناسایی ۱۰۰ قلم کالای اساسی موردنیاز بازار اقدام کرده است.
گزدرازی افزود: یکی از این قابلیتها را تجارت دریایی است و بر اساس سیاستهای اقتصاد مقاومتی باید زیرساختها و بسترهای مناسب برای استان بوشهر برای رقابتپذیری با دیگر بنادر که از زیرساخت استاندارد برخوردار هستند فراهم شود.
لغو محدودیتهای ثبت سفارش موردتوجه قرار بگیرد
رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد از فعالیت اقتصادی استان بوشهر در حوزه خدمات و بازرگانی است و لغو محدودیتهای ثبت سفارش شامل تعیین سقف، اعمال سابقه و تولید داخل بهعنوان مخل کسبوکار در استان بوشهر باید موردتوجه قرار بگیرد.
گزدرازی اظهار داشت: محدودیت برای تعیین کد کالا وارداتی، ایجاد پایانه مواد معدنی با سرمایهگذاری ایمیدرو و بخش خصوصی باید برداشته شود.
وی تصریح کرد: منابع طبیعی و حفاظت محیطزیست در چند سال اخیر با بیش از ۹۰ درصد درخواستهای اکتشافی متقاضیان معدن مخالفت میکند.
گزدرازی اظهار داشت: محدودیتهای ثبت سفارش بهعنوان مخل کسبوکار در استان باید لغو شود، همچنین لغو استثنائات ۲۰ درصدی سود بازرگانی که نقش تعیینکنندهای در رونق اقتصادی دارد و سبب احیاء بندر بوشهر میشود.
درخواست تمدید ۲ ماهه خروج خودروها از گمرک بوشهر
رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر گفت: خودروهای واردشده به بندر بوشهر که بر اساس ثبت سفارش قانونی واردشده است و حقوق و عوارض پرداخت کردهاند درخواست تمدید دو ماهه خروج خودروها از سازمان صنعت دارند.
گزدرازی خاطرنشان کرد: با توجه به مراودات سیاسی، اقتصادی و تجاری با کشورهای حاشیه خلیجفارس لازم است بندر بوشهر بهعنوان پایلوت طرح تهاتر در عرصه واردات، صادرات، ترانزیت و حمل مسافر بهویژه در شرایط جام جهانی قطر در نظر گرفته شود.
نظر شما