دکتر سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح ساماندهی پذیرش دانشجو گفت: نظرات وزارت علوم تا حدود بسیاری در طرح کنکور مجلس لحاظ شده و اصلاحاتی نیز طی جلساتی با مسئولین وزارتخانه های علوم، آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات انجام شده است.
وی اظهار داشت: طرح کنونی ساماندهی پذیرش دانشجو با طرح اولیه تفاوت های زیادی پیدا کرده است و اکنون وزارت علوم با توجه به لحاظ شدن این اصلاحات مخالفتی با ارائه طرح در صحن علنی مجلس ندارد.
دکتر سید محمد حسینی - معاون حقوقی وزیر علوم
معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم گفت: لزوم هماهنگی با وزارت علوم در پذیرش و سنجش داوطلب در رشته های هنر و تربیت بدنی و حذف تشریحی بودن سئوالات امتحان های ملاک برای ورود به دانشگاه نمونه هایی از توافقات به عمل آمده در طرح است.
آزمون دروس دبیرستان به دو دسته معیار و رقابتی تقسیم شوند. نمره دانش آموز در آزمون دروس معیار نباید پایین تر از حد تعیین شده باشد. دروس رقابتی نیز دروسی هستند که برای ورود به دانشگاه در گروه های مختلف علوم انسانی، تجربی و ریاضی تأثیرگذاری ویژه دارند |
دکتر حسینی با اشاره به کمیته تصمیم گیری پذیرش دانشجو گفت: ترکیب این کمیته نیز با محوریت وزارت علوم شکل گرفته است و ریاست آن را وزیر علوم بر عهده دارد. همچنین امور اجرایی مربوط به نحوه پذیرش دانشجو در این کمیته انجام می شود.
به گزارش مهر، طرح کنکور مجلس شورای اسلامی از سال گذشته برای طرح در صحن علنی آماده شده بود که این طرح به دلیل همزمانی با بحث بودجه به سال 1386 موکول شد. در سال جدید نیز دو بار در دستور کار مجلس قرار گرفت که به دلیل اختلافات وزارت علوم و کمیسیون آموزش و تحقیقات معلق ماند. بر اساس اظهارت معاون وزارت علوم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی اصلاحات لازم برای ارائه این طرح در مجلس ایجاد شده است و این طرح در صحن علنی به رای گذاشته می شود. در صورت تصویب این طرح در صحن علنی مجلس، کنکور به صورت تدریجی تا 5 سال آینده (اولین سال برنامه پنجم توسعه) حذف و سوابق تحصیلی جایگزین آن می شود.
نظر شما