به گزارش خبرنگار مهر، قادر برجی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم بازدید و افتتاح چندی از پروژههای عمرانی بیمارستان تأمین اجتماعی سبلان اردبیل عنوان کرد: با وجود تمامی تلاشهای انجام یافته برای افزایش زیرساختهای درمانی، همچنان حجم مراجعه افراد تحت پوشش به درمانگاه تأمین اجتماعی اردبیل ۳ برابر ظرفیت موجود بوده تا خدمات رسانی شایسته به جامعه هدف با مشکلاتی مواجه شود.
به گفته وی برای رفع این مشکل از ماههای گذشته توسعه زیرساختهای درمانی در حوزههای عمومی و تخصصی در دستور کار قرار گرفته و اقداماتی برای راه اندازی درمانگاه شماره ۲ مرکز استان نیز در حال انجام است که فعلا در مرحله کارشناسی قرار دارد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل یادآور شد: در تلاش هستیم تا با افزایش زیرساختهای درمانی خدماتی در شأن مردم ارائه نماییم و در این راستا به حمایتهای مسئولان و نمایندگان مردم در خانه ملت نیازمندیم.
ضرورت افزایش ۲ برابری فضاهای درمانی تأمین اجتماعی اردبیل
برجی عنوان کرد: به منظور نزدیک شدن به استانداردهای تعیین شده لازم است فضاهای درمانی استان حداقل دو برابر افزایش یابد.
وی ادامه داد: فعالیت مراکز فوق تخصصی درمانی در درمانگاههای تأمین اجتماعی اردبیل زمانی مهیا خواهد شد که بسترهای حمایتی و مالی لازم برای ارائه خدمات فراهم گردد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل در ادامه در خصوص اقدامات این مرکز برای ارتقای زیرساختها گفت: پیش از این مساحت بیمارستان سبلان تأمین اجتماعی در حدود ۵۰۰ مترمربع بود که با اقدامات لازم فضای فیزیکی را به ۲ هزار متر مربع ارتقا دادیم.
وی از تلاش شبانه روزی برای رفع مشکلات خبر داد و یادآور شد: با پیگیری انجام یافته در سال جاری تنها دستگاه M.R.I که در برنامه خرید بیمارستانهای ملکی تأمین اجتماعی کل کشور قرار گرفت، به استان اردبیل تعلق میگیرد.
به گفته برجی تاکنون با همراهی و همدلی مثال زدنی مسئولان اقدامات توسعه محور درمانی در مرکز تأمین اجتماعی اردبیل با انسجام مناسبی انجام یافته و بخشی از فعالیتهای این مجموعه تا کنون به ثمر نشسته است.
وی تصریح کرد: آخرین سرشماری انجام یافته نشانگر آن بوده که استان اردبیل از یک میلیون و ۲۷۰ هزار نفر جمعیت برخوردار است که ۶۰۶ هزار نفر آن تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند، بدین معنی که از کل جمعیت استان ۴۸ درصد تحت پوشش خدمات تأمین اجتماعی قرار دارند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل با بیان اینکه تنها ۹/۷۸ درصد تختهای بستری استان اردبیل متعلق به بیمارستانهای تأمین اجتماعی است، یادآور شد: امیدواریم با ارتقای امکانات درمانی به آنچه که در ارائه خدمات مطلوب در نظر داریم دست یابیم.
نظر شما