به گزارش خبرگزاری مهر، محسن شانقی اظهار داشت: با توجه به سرد شدن هوا و آغاز فصل مهاجرت پرندگان، این گروهها متشکل از ۳۲ نفر بازرس بهداشتی وظیفه پایش و مراقبت از واحدهای مختلف در سطح استان را برعهده دارند.
وی ادامه داد: بازدید، پایش، مراقبت و نمونه برداری تمامی زیستگاههای پرندگان، مرغداریهای صنعتی و سنتی، کشتارگاهها و پرنده فروشی های استان مرکزی در راستای مقابله با شیوع احتمالی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان توسط این گروه ها به صورت روزانه انجام می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی یادآور شد: یک هزار و ۱۰۲ بازدید از ابتدای سال جاری تا کنون از واحدهای صنعتی، ۱۷۵ مورد واحد پرورش طیور روستایی، ۲۲۶ مورد مرکز عرضه پرندگان، ۲۵۴ مورد زیستگاههای پرندگان و ۲۴۷ مورد بازدید از کشتارگاههای استان انجام شده است.
شانقی گفت: ۲ هزار و ۷۶۰ مورد نمونه برداری سرمی، ۸۳۳ مورد نمونه برداری بافتی و پنج هزار و ۲۶۹ مورد آزمایش سرمی و ۱۶۶ مورد آزمایش مولکولی تشخیص بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در این بازدیدها از مراکز تولید، عرضه و نگهداری طیور استان مرکزی انجام شد و در این اقدامات موردی از این بیماری در استان مشاهده نشده است.
وی ادامه داد: ۸۷ مورد بازدید ممیزی از ابتدای سال جاری برای جوجه ریزی در مرغداری های استان مرکزی انجام شد که ۳۱ مورد مجوز جوجه ریزی در واحدهای پرورش طیور استان صادر شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: ۷۳۰ هزار قطعه طیور در واحدهای مرغ تخمگذار استان علیه بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ایمن سازی شده است.
شانقی ادامه داد: واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان اکنون به میزان لازم در استان مرکزی ذخیره سازی شده و مشکلی در راستای تامین واکسن مورد نیاز واحدهای پرورش مرغ تخمگذار در استان وجود ندارد.
نظر شما