محبت جمالی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اسکان زلزله زده ها و تخلیه شهر از وجود کانکس ها اظهار داشت: هم اکنون ۹۹ درصد زلزله زدگان چه کسانی که منازلشان آماده شده و چه سایرین، کانکس ها را یا به درب منازل خود یا پارکینگ هایشان منتقل کرده اند.
فرماندار سرپلذهاب افزود: کانکس هایی نیز مربوط به مجردها و کارگرها بوده و بلاصاحب است، توسط شهرداری با حضور دادستانی و اماکن و اجرائیات صورت جلسه شده و به محیطی که مربوط به شهرداری است، منتقل می شود.
این مسئول بیان داشت: پس از انتقال کانکس ها به محیط شهرداری اگر ظرف یک سال صاحب آن پیدا شود، می تواند با ارائه مدارک لازم آن را تحویل بگیرد.
وی ادامه داد: اغلب افراد اعم از موجر و مستاجر یا کانکس ها را به درب منزل خود انتقال داده اند و یا فروخته اند، و ۸۰ درصد کانکس هایی که از سطح شهر جمع آوری شده توسط صاحبان آنها به فروش رسیده است.
کثرت مستاجران زلزله زده از سطح شهر سرپلذهاب کم شده است
جمالی نیا تصریح کرد: هم اکنون تعدادی از مستاجران نیز اقدام به اجاره منزل مسکونی کرده اند و کثرت مستاجران نسبت به گذشته در سطح شهر بسیار کمتر شده است.
وی گفت: هم ا کنون از ورودی شهر که وارد می شوید، پارک پشت میدان بار و معابر، پارک کنار سپاه، پارک روبروی فرمانداری و در مجموع تمام خیابان های اصلی و فرعی از وجود کانکس ها تخلیه شده است.
برخی از زلزله زده ها به خاطر استفاده از آب و برق رایگان حاضر به تخلیه کانکس ها نیستند
فرماندار سرپلذهاب تصریح کرد: تعدادی نیز که به هر دلیلی چون فشار اقتصادی، تورم و... از رفتن به منازلشان امتناع کرده و یا مستاجران اقدام به اجاره منزلی نکرده اند را نیز سعی کرده ایم راهنمایی و تذکر دهیم تا به این کار اقدام کنند.
این مسئول با بیان اینکه برخی از این افراد برای اینکه از آب و برق رایگان استفاده می کنند، حاضر به تخلیه کانکس نیستند، گفت: اگر منزل این افراد آماده سکونت شده باشد، از سوی ادارات آب و برق مورد برخورد قرار می گیرند.
وی تصریح کرد: ابتدا به آنها تذکراتی برای تخلیه داده می شود اما در نهایت اگر توجهی نکنند مورد برخورد قانونی قرار خواهند گرفت.
نظر شما