به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی عرب در سومین جشنواره روستایی حفاظت و توسعه ذخیره گاه جنگلی بلوط سرسختی در شازند، اظهار داشت: نمادهای مختلفی در شهرستان شازند از جمله سراب ها و پیست اسکی وجود دارد.
وی ادامه داد: امروز عسل به عنوان یک نماد در شهرستان شازند در حال احیا است، چراکه جایی است که بیشترین تولید را دارد اما برند آن در شهرستان های دیگر استفاده می شود. امسال اولین جشنواره عسل در این شهرستان برگزار شد.
فرماندار شازند گفت: بلوط به عنوان نماد شهرستان شازند در حال احیا و توسعه است و امیدواریم بتوان با کمک مردم منطقه این نماد را به جایگاه اصلی آن برسانیم.
عرب بیان کرد: نزدیک بودن یک معدن به ذخیره گاه جنگلی بلوط روستای سرسختی شهرستان شازند به یک دغدغه برای اهالی و تشکل های محیط زیستی منطقه تبدیل شده است.
وی افزود: با توجه به بازدید روز گذشته توسط نماینده مردم شازند، مسئولین صنعت، معدن و تجارت شهرستان و تشکل های محیط زیستی مقرر شد، که اقدامات لازم در خصوص این معدن صورت پذیرد.
عرب گفت: امسال نزدیک به ۳۵ برنامه فرهنگی و اجتماعی از جمله اولین جشنواره عسل، اولین جشنواره آدم برفی در پیست پاکل، ۱۲ برنامه نشاط اجتماعی و چندین برنامه دیگر در شهرستان شازند برگزار شده است.
وی بیان داشت: با توجه به برگزاری برنامه کاشت بلوط در شهر شهباز با همکاری تشکل ها در سال گذشته، تلاش داریم امسال شاهد برگزاری دومین برنامه در آن منطقه باشیم.
نظر شما