به گزارش خبرنگار مهر، این کارگاه که با هدایت حسین پاینده تشکیل میشود، دانشجو را با مبانی نظری پسامدرنیسم در ادبیات داستانی و شناخت ویژگیهای داستانهای کوتاه نوشتهشده به این سبک آشنا میسازد.
علی امرایی مدیر اجرایی مدرسه عالی روزگار نو درباره مخاطبان این دوره عنوان کرد: نخست کسانی که در رشتهی تحصیلی خود درسی دربارهی پسامدرنیسم در ادبیات داستانی نگذراندهاند، اما مایلاند با نظریههای این جنبش ادبی آشنا شوند؛ و گروه دوم داستاننویسان خلاق و نوگرایی که مایلاند با آگاهی از سبکوسیاق داستانهای پسامدرن و استفاده از تکنیکهای این سبک از داستاننویسی، فرهنگ معاصر جامعهی خود را از منظری پسامدرن بکاوند.
نویسنده مجموعه کتابهای داستان کوتاه در ایران، علاوه بر تبیین آراء نظریهپردازان پسامدرنیست مانند لیوتار، بارت، فوکو، بودریار و مکهِیل، چند داستان کوتاه پسامدرن ایرانی را نیز در این کارگاه، از منظر نظریههای پسامدرنیسم نقد خواهند کرد.
مدیر اجرایی مدرسه عالی روزگار نو با بیان اینکه شرکتکنندگان در این کارگاه مستلزم محصل بودن در رشتههای علوم انسانی یا هنر نیستند، افزود: همهی اشخاص علاقهمند، صرف نظر از رشتهی تحصیلشان، میتوانند در این کارگاه شرکت کنند، اما حتماً لازم است که داوطلبان قبلاً از راه مطالعات شخصی با عناصر داستان و مدرنیسم در داستان کوتاه آشنا باشند.
امرایی در رابطه با حضور حسین پاینده در مدرسه عالی روزگار نو گفت: آقای پاینده در این دوره از درسگفتارها، دو کارگاه برگزار میکند و کارگاه «ایماژیسم در شعر معاصر ایران» از دیگر درسگفتار ایشان در این دوره مدرسه عالی است.
لازم به ذکر است مدرسه عالی علوم انسانی روزگار نو از نیمهی اول آبان ماه 1398 اقدام به ثبت نام دانشجو میکند و آغاز کلاسها 18 آبان ماه است. دوستداران مباحث علوم انسانی میتوانند با مراجعه به سایت ac.roozegarno.com و دنبال کردن صفحات و کانالهای شبکههای اجتماعی به آدرس Roozegareno_ac@، به آخرین اخبار و اطلاعات لازم دست یابند.
نظر شما