سید جلال عمرانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با استناد به بند دو ماده ۵۵ قانون شهرداری ها مصوب سال ۱۳۳۴، ماده ۱ قانون پیشگیری از خطرات سیل مصوب سال ۱۳۴۷ و ردیف ۴۰۹۰۴ دستور العمل اجرای بودجه و تنظیم موافقتنامه های استانی (بخشنامه شماره ۵۳۸۷۳ مورخ ۰۸/۰۴/۹۴ سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور) موضوع ساماندهی، اجرای طرحهای کنترل سیلاب و احیای رودخانه ها در محدوده شهری جزو وظایف و تکالیف شهرداری ها است، اظهار داشت: هر سال شهرداری اصفهان موظف است که نسبت به لایروبی و علف زنی رودخانه زاینده رود از ناژوان تا بند آبشار اقدامات لازم را انجام دهد.
وی افزود: کارگران شهرداری با توجه به دبی محدود در سطح رودخانه زاینده رود و نمایان شدن علف ها و سازهای مختلف که گاه بوی نامطبوع هم ایجاد می کند مشغول لایروبی رودخانه هستند.
حساسیت ساماندهی رودخانه در شهر اصفهان
رئیس اداره فضای سبز و مادی های شهر اصفهان با تاکید بر اینکه ساماندهی رودخانه زاینده رود در شهر اصفهان از حساسیت ویژه ای برخوردار است، تصریح کرد: با توجه به توریستی بودن شهر اصفهان هرگونه ساماندهی مسیر رودخانه در شهر باید با دقت انجام شود تا زیبایی شهر را تحت تاثیر قرار ندهد.
بازگشایی آب پاییزه پایان لایروبی رودخانه
وی با اشاره به بازگشایی آب در بیستم آبان ماه برای کشت پاییزه کشاورزان بیان داشت: متاسفانه کم و زیاد شدن دبی رودخانه شرایط رشد سازها و علف های بستر رودخانه را فراهم می کند تا زمان رهاسازی آب کارگران شهرداری به هرس علف و ساز درون بستر رودخانه ادامه خواهند داد.
عمرانی با اشاره به اینکه لایروبی رودخانه زاینده رود از دغدغه های شهرداری اصفهان است، تاکید کرد: ساماندهی رودخانه زاینده رود در محدوده شهری به دو بخش ناژوان و داخل شهر تقسیم می شود که در بخش ناژوان بافت جنگلی کنار رودخانه حفظ شده و در داخل شهر هم با جاده کشی شکل رودخانه حفظ شده و ساماندهی زاینده رود متناسب با زیبایی شهری برای جذب گردشگر در نظر گرفته شده است.
نظر شما