۱۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۸:۱۴

ارسال ۴ هزار اثر به چهارمین سوگواره «عبرات»

ارسال ۴ هزار اثر به چهارمین سوگواره «عبرات»

دبیر چهارمین سوگواره بین‌المللی «عبرات»، از ارسال بیش از چهار هزار اثر از سوی هنرمندان و پژوهشگران به دبیرخانه این سوگوار خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار تا ۲۵ آبان ۹۸ تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد نگارش، با اشاره به اینکه فراخوان این جشنواره از تابستان اعلام‌شده بود، گفت: خوشبختانه امسال برای چهارمین سال متوالی شاهد برگزاری سوگواره عبرات هستیم که امسال استقبال خوبی را از سوی هنرمندان و پژوهشگران حوزه هنری و مذهبی شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از چهار هزار اثر از سوی هنرمندان و پژوهشگران به دبیرخانه این سوگوار ارسال شده است، افزود: با توجه به استقبال بسیار خوب هنرمندان و براساس درخواستی که در این خصوص صورت گرفت، مهلت ارسال آثار تا ۲۵ آبان ماه تمدید شد تا سایر عزیزان هم بتوانند آثار خود را به دبیرخانه این سوگواره ارسال کنند.

نگارش خاطرنشان کرد: این سوگواره با محوریت موضوع پیاده‌روی اربعین حسینی به‌عنوان بزرگ‌ترین گردهمایی مذهب تشیع، در ۹ بخش هنری شعر و ادب، داستان و سفرنامه، خوشنویسی، نقاشی و تصویرسازی، پوستر، عکس، فیلم کوتاه و مستند، نماهنگ و قطعات صوتی و تصویری، آثار رادیویی برگزار می‌شود.

دبیر چهارمین سوگواره بین‌المللی «عبرات»، شعر (کلاسیک و نو)، نثر (داستان کوتاه، خاطره، دلنوشته، واقعه‌نگاری)، خاطره شفاهی را از جمله بخش‌های این جشنواره برشمرد و گفت: اشعار می‌بایست صرفا پیرامون سه موضوع «اربعین شهادت امام حسین علیه‌السلام و تاثیر تاریخی آن» و «اجتماع عظیم زائران اربعین حسینی» و «شهدای مدافع» حرم باشد. هر شرکت کننده حداکثر ۵ اثر در هر زیر بخش می‌تواند به دبیرخانه ارسال کند.

وی ادامه داد: داستان بلند و سفرنامه را از دیگر بخش‌های ۹ گانه این جشنواره اعلام کرد و یادآور شد: متون ارسالی باید در یکی از این قالب‌های سفرنامه و داستان بلند باشد و هر شرکت‌کننده می‌تواند در همه بخش‌ها با توجه به قوانین آن بخش، شرکت کند. بهتر است هر اثر دارای یک عنوان (تیتر) و آثار ارسالی باید حداقل در یکی از حوزه‌های اجتماع عظیم مسلمانان در روز اربعین حسینی، پیام‌ها و تأثیرات اربعین در میان مسلمانان، ارتباط زائران در طول مسیر پیاده‌روی با یکدیگر، شهدای مدافع حرم، شور و شوق زائران کشورهای دیگر در واقعه پیاده‌روی و سبک زندگی اسلامی در اربعین و نقش آن در تمدن‌سازی نوین اسلامی انتخاب شده باشد.

نگارش تصریح کرد: سفرنامه، شرح مسافرت‌هایی است که نویسنده در قالب آن مشاهدات خود را از اوضاع شهرها یا سرزمین‌هایی که بدان مسافرت کرده است شرح می‌دهد و اطلاعاتی از بناهای تاریخی، مساجد، آداب‌ورسوم، موقعیت جغرافیایی، آب‌وهوا، زبان اهالی و...، مناطقی که بازدید کرده است در اختیار خواننده می‌گذارد. سفرنامه باید شامل اطلاعات کاربردی و مفید باشد تا بتواند به خواننده در تجربه سفر، کمک کند.

کد خبر 4763727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha