جواد رحیم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تئاتر خیابانی هزینه تولید کمتری نسبت به تئاتر سالنی دارد، افزود: در تئاتر خیابانی افرادی که فرصت، و هزینه هم ندارند؛ می توانند تئاتر تماشا کنند
رحیم زاده با توضیح اینکه توجه به مخاطب از ویژگی های مهم تئاتر است، ادامه داد: شروع و پایان یک نمایش خیابانی، قدرت جذب مخاطب، خلاقیت موجود در اثر و تناسب نمایش ها با شعار جشنواره از مواردی بود که در بازبینی آثار ارسالی برای حضور در جشنواره مورد توجه قرار گرفت.
وی درباره نکات مثبت یک نمایش خوب گفت: یک طرفه نبودن و مشارکت دادن تماشاگر به شکلی که بیننده کودک و نوجوان و حتی بزرگسال جزئی از نمایش شود و نیز استفاده از رنگ های متنوع در آکسسوار و طراحی لباس از نکات مثبت تئاتر است.
رحیم زاده با توضیح اینکه از بین مجموع آثار رسیده حدود ۱۵ نمایش در اولویت قرار گرفت که در نهایت با بحث و تبادل نظر هشت اثر انتخاب شد، ادامه داد: ی از نکات قابل توجه این دوره از جشنواره حضور فعال و بازیگری کودکان در کاراکتر های مربوط به کودکان بود.
عضو هیئت بازبین بخش خیابانی بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان با تأکید بر برگزاری کارگاههای آموزشی در جشنواره ها، اضافه کرد: تئاتر برای پیشرفت نیاز به آموزش بیشتر دارد و برپایی ورکشاپ ها این امکان را فراهم می سازند.
بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان با شعار «کودک، طبیعت، تئاتر» از ۱۶ تا ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۸ در همدان برگزار می شود.
نظر شما