به گزارش خبرنگار مهر، سومین استارت آپ ویکند سمای اردبیل عصر چهارشنبه با حضور کارآفرینان، نخبگان دانشگاهی، اساتید، پژوهشگران، دانش آموزان و دانشجویان نخبه واحدهای آموزشی سمای اردبیل برگزار شد.
این جشنواره در محورهای اسباب بازیهای آموزشی و مهارتی، اسباب بازیهای الکترونیکی، اسباب بازیهای هوشمند، اسباب بازیهای مکانیکی و اسباب بازیهای سلامت پیش بینی شده است.
استارت آپها تمرینی برای کارهای تیمی هستند
رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سمای استان اردبیل در این رویداد کارآفرینی و علمی عنوان کرد: کار تیمی در تمامی کشورهای پیشرفته جهان از جایگاه والایی برخوردار بوده و تقویت فعالیتها در این بخش از جمله مهمترین ضرورتهای آموزشی است.
وی افزود: برگزاری استارت آپها تمرینی برای توسعه و ارتقای کارهای تیمی بوده و در این راستا نیازمند برخورداری از نگرش جدید به تقویت برنامههای تیم محور هستیم.
توجه ویژه به برگزاری کیفی رویدادهای استارت آپ میتواند بهترین مشوق برای کاهش سن کارآفرینی و ایده پردازی دانش آموزان و دانشجویان باشد.
رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سمای استان اردبیل با بیان اینکه سن کارآفرینی میبایست در جامعه به شکل محسوسی کاهش یابد، یادآور شد: توجه ویژه به برگزاری کیفی رویدادهای استارت آپ میتواند بهترین مشوق برای تحقق این مهم باشد.
اثنی عشری به ظرفیت مناسب نیروی انسانی آموزشگاههای سمای اردبیل اشاره کرد و افزود: این مراکز با برخورداری از دو هزار و ۵۰۰ دانش آموز، دو هزار دانشجو و ۴۰۰ استاد و همکار از جایگاه ویژهای برای کاربردی کردن دانش و کارآفرینی برخوردار هستند.
به گفته وی توجه به نخبگان جامعه در سنین پایین و استعدادیابی مناسب از آنان یک ضرورت بوده و باید حمایت از دانش آموزان و دانشجویان مستعد به یک ضرورت تبدیل شود.
رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سمای استان اردبیل با شمردن ویژگی رویدادهای موفق استارت آپ، گفت: هر استارت آپی که برگزار میشود باید در سطوح ملی نیز دارای بازخورد و نتایج مثبتی باشد.
اثنی عشری یادآور شد: مدلهای ارائه شده در استارت آپها باید به گونهای باشد که از قابلیت پیاده سازی در گوشیهای هوشمند و یا فضای مجازی نیز برخوردار باشد و این موضوع برای بازاریابی و افزایش بازار فروش ایدههای ارائه شده به عنوان یک مزیت مهم محسوب میشود.
به گفته وی رویدادها و مسائل طرح شده در هر منطقهای از کشور با دیگر مناطق متفاوت بوده و باید به ظرفیت، استعدادها و نیازهای هر منطقه نگاه متفاوت و جداگانهای داشت.
رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سمای استان اردبیل توضیح داد: مطمئنا موضوعات و رویدادهای مطرح شده در اردبیل، متفاوت با دیگر شهرهای کشور است و بدین منظور پیشنهاد میشود تا قطبهای علمی در سراسر کشور تعیین شده و استارت آپها در هر منطقه با موضوعات تخصصی و مورد توجه همان منطقه برگزار گردد.
دغدغه مهمی به نام به ثمر نشستن استارت آپها
سودابه ملکی، مدیر پژوهشی سازمان سما نیز در این رویداد عنوان کرد: استارت آپها بسیاری از ابعاد زندگی انسانها را درگیر کرده و نمونههای موفق آن را در فروشگاههای اینترنتی پرطرفدار، سایتها و نرم افزارهای نیازمندیها، درگاههای فروش بلیطهای حمل و نقل زمینی و هوایی میتوان یافت.
به گفته وی به ثمر نشستن استارت آپها و خارج شدن آن از فضای غیرکاربردی از جمله مهمترین دغدغههایی بوده که در مراکز سمای سراسر کشور نیز با جدیت دنبال میشود.
ملکی تصریح کرد: سازمان سما در چارت جدید خود اهمیت ویژهای به رویدادهای علمی و فناورانه داشته و در پی آن است تا جشنوارههای برنامه ریزی شده از حالت کم کاربردی خارج شده و به رویدادهای استارت آپی تبدیل شوند.
وی در خصوص حمایت از دانش آموزان و دانشجویان نخبه و دارای ایده نیز گفت: تسهیلات ویژهای به برگزیدگان استارت آپها در نظر گرفته شده تا زمینه رشد و بالندگی بیش از پیش برنامههای در دست اجرا محقق شود.
استارت آپهای برگزیده استانی به صورت ملی برگزار شوند
سعید سرکارانی، معاون دانش آموزی باشگاه پژوهشگران جوان نیز در سومین استارتاپ ویکند سمای اردبیل عنوان کرد: چنانچه رویدادهای استارت آپ که در استانهای مختلف برگزار میشود، از قابلیت ملی برگزار شدن برخوردار باشد باید شرایطی فراهم گردد تا این اتفاق به شکل مطلوبی محقق شود.
وی ادامه داد: باشگاه پژوهشگران وظیفه دارد تا از دانش آموزان و دانشجویان دارای ایده و نخبه حمایت کند و در این خصوص در طول سال برنامه ریزیهای ویژهای تدارک دیده شده است.
معاون دانش آموزی باشگاه پژوهشگران جوان در پایان یادآور شد: به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی در بین دانشجویان و دانش آموزان به دنبال برگزاری جشنوارههای متعدد در سطح مدارس کشور هستیم تا این رویدادها صرفا از بعد علمی بودن خارج شده و به صورت کاربردی برگزار گردد.
نظر شما