به گزارش خبرنگار مهر، سلیمان مهدوی پنجشنبه در همایش امر به معروف و نهی از منکر که با حضور اهالی فرهنگ و هنر شهرستاندر سالن اجتماعات اداره ارشاد لامرد برگزار شد، تصریح کرد: امام جمعه هر شهرستان، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استکه در قانون و آیین نامه ها تا رده بخش و روستا را در برگرفته است.
وی افزود: یکی از مهم ترین، زیباترین و کامل ترین تعاملات اجتماعی، امر به معروف و نهی از منکر است.
اوگفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر بقیه فرایض را احیا می کند و اگر یک روحانی و مسئولی دچار ارتکاب عمل ناشایست میشود را، نباید پای دین گذاشت و اعتقاد ما این است که نفس مردم گرفته شده و حرف حق را نمی توان زد و حرف حق شنو کم شده است.
وی ادامه داد: زیبایی امر به معروف و نهی از منکر، خیلی زیاد است که کشتهٔ آن را لقب ذبح اکبر می گویند و اسلام به این عظمت کهعاشورا را به تفسیر کشیده، چرا با هنر یک جامعه اسلامی عجین نیست و در عین حال باید برای رسیدن به آن تلاش کرد.
مهدوی اظهار کرد: شرایط در ۴۰ساله اول طوری بوده است که مردم احساس نکردند که باید از دین خود دفاع کنند و گفتند دولت حمایتمی کند و این غلط بود وکسانی که این بینش را پایه گذاری کردند خائن دین مبین اسلام هستند.
وی به تصویر کشیدن واقعه عاشورا را در سه روحیه، حماسی، منطقی و احساسی دانست و گفت: وظیفه هنرمندان است که با شایستگیخوب آن حماسه را به تصویر بکشند.جهاد در راه خدا یک قطره، و فریضه امر به معروف و نهی از منکر، دریای پهناور است.
او خاطرنشان کرد: دایره امر به معروف و نهی از منکر جهان شمول است و برای هنری کردن معارف دینی، باید تلاش کرد، ولی متاسفانهنقطه تقابلِ امام حسین(ع) لیبرالیسم است که یک تفکر فردگرایی و تکیه بر عقلِ بدون درنظر گرفتن کلام وحی است.
مهدوی یادآور شد: دین نباید دولتی باشد و باید افکار عمومی را نسبت به امر به معروف و نهی از منکر(هم در مفهوم اجرا و هم احیا) تغییر دهیم.
وی با طرح این سوال که چرا ایمان را در جامعه تقویت نکرده ایم افزود: دشمن هر نکته منفی را پای دین می گذارد و کارش سوء ظن استو باید این مرض را با الگو پذیری از معارف دینی و بزرگان دین برطرف کرد، مثلا در ساده زیستی می توان از امام (ره) الگو پذیری کرد.
نظر شما