به گزارش خبرگزاری مهر، در بیست و هشتمین جلسه شورای عالی جوانان، روند برگزاری جلسات شورای عالی جوانان و زمانبندی جلسات این شورا در سال جاری به عنوان اولین دستور جلسه مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت به تصویب رسید.
بر اساس این مصوبه جلسات شورای عالی جوانان به طور منظم هر دو ماه یکبار برگزار می شود. در صورت عدم حضور رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی جوانان طبق اساس نامه این شورا جلسات با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار خواهد شد.
در این جلسه بررسی و اصلاح کمیسیون های شورای عالی جوانان و تقویت ستاد ملی ساماندهی امور جوانان در دستور جلسه قرار گرفت.
بر اساس این طرح کمیسیون های شورای عالی جوانان تجمیع و در قالب کمیسیون های تلقیقی با ستاد ملی ساماندهی امور جوانان ادغام می شود. این پشنهاد با هدف عدم اتخاذ تصمیمات موازی و کاهش زمان تصمیم گیری و پرهیز از جلسات مکرر با حضور نمایندگان دستگاهها در کمیسیون های متنوع تصویب شد و بنا بر این مصوبه در موارد ضروری هماهنگی دستگاهها و تصمیم سازی برای شورای عالی جوانان، ستاد ملی ساماندهی امور جوانان نقش کمیسیون شورای عالی جوانان را ایفا خواهد کرد.
بر اساس مصوبات این جلسه مقرر شد که شورای برنامه ریزی هر استان جلساتی را به بررسی امور جوانان اختصاص دهد. علاوه بر این تشکیل ستادهای ساماندهی امور جوانان با اعضای محدود در استانها تصویب شد که مصوبات این جلسه جهت اجرا با تایید استاندار ابلاغ می شود.
تشکیل ستادهای استانی با هدف ایجاد ساز و کار اجرای برنامه های ساماندهی امور جوانان در سطح استان، تقسیم کار استانی برنامه های امور جوانان و تقویت همفکری و هماهنگی دستگاههای استانی و اجرای مصوبات ستاد ملی ساماندهی امور جوانان در استانها، به تصویب رسید.
کلیات طرح تشکیل شورای هماهنگی تشکل های سراسری در جلسه شورای عالی جوانان به تصویب رسید که بر اساس آن سازمان ملی جوانان، بسیج دانش آموزی کشور، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، سازمان بسیج دانشجویی، سازمان جوانان هلال احمر، بسیج طلاب، ستاد عالی هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، اعضای شورا را تشکیل می دهند.
توسعه هماهنگی و انسجام فعالیت های سازمان های مردم نهاد جوانان و ایجاد همپوشانی در ماموریت ها و اهداف سازمان های عضو شورا، ارتقا سطح کیفی فعالیت های سمن های جوانان با استفاده از ظرفیت های درون سازمانی اعضا به طور مشترک، ممانعت از انجام فعالیت های تکراری و اجتناب از موازی کاری ها، سیاستگذاری و برنامه ریزی در خصوص سمن های جوانان و بستر سازی مناسب به منظور بهره گیری از تجارب یکدیگر و استفاده از آنها در جهت ارتقا سطح آگاهی ها و عملکردهای سازمان های مردم نهاد از جمله اهداف تشکیل شورای هماهنگی تشکل های سراسری است.
در ادامه دومین جلسه شورای عالی جوانان در دولت نهم به ریاست رئیس جمهوری، اولویت ها و برنامه های اوقات فراغت جوانان در سال 86 مورد بررسی قرار گرفت. این سیاست ها در سال 85 به تصویب شورای عالی جوانان رسیده بود که تاکید بر تقویت اتحاد ملی و انسجام اسلامی به عنوان یکی دیگر از سیاست های اوقات فراغت جوانان در سال جاری به تصویب رسید.
در راستای غنی سازی برنامه های اوقات فراغت در سال 85 ، پنج برنامه از سوی شورای عالی جوانان به تصویب رسیده بود. در برنامه های اوقات فراغت جوانان در سال 86 علاوه بر ورزش ، کتابخوانی ، اردوهای جهادی ، اردوهای زیارتی ، سیاحتی و گردشگری، مهارت آموزی در ابعاد فنی - حرفه ای، هنری و مهارت های زندگی و برنامه های فرهنگی و هنری برای تقویت آگاهی های دینی مبتنی بر قرآن و عترت، برنامه ای نیز برای بهره گیری جوانان از فضای مجازی و رسانه ها پیش بینی شده است.
در این راستا دکتر احمدی نژاد، پیشنهادی را مبنی بر برگزاری جلسات گفتگو در میان جوانان و بررسی اختراعات علمی و ابتکارات آنان از سوی دستگاه های ذی ربط مطرح کرد.
نظر شما