علی همت محمودنژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد واریز کمک معیشتی دولت به معلولان، اظهار داشت: متاسفانه به هیچ عنوان کمک هزینه معیشتی نمی تواند بار گرانی بنزین را از دوش مردم ایران بردارد.
وی در پاسخ به این سوال که چه تعداد از معلولان کمک هزینه را دریافت میکنند، گفت: هنوز دستورالعملی در این خصوص صادر نشده اما با توجه به اینکه معلولان در دهکهای پایینتر از ۷ هستند بنابراین باید به آنها این کمک معیشت تعلق گیرد.
محمودنژاد ادامه داد: به هیچ عنوان کمک هزینه معیشت تاثیری روی زندگی معلولان ندارد چرا که خودروی افراد معلول به مانند ویلچر برای آنها عمل می کند و بیش از سایرین با خودرو در شهر تردد میکنند بنابراین این یارانه نمی تواند جبران افزایش قیمت بنزین را انجام دهد به همین دلیل باید همانند وسایل حمل و نقل عمومی یارانه سوخت به آنها نیز تعلق گیرد.
مدیر عامل انجمن حمایت از حقوق معلولان تاکید کرد: در دوره های قبل هم که ستاد ساماندهی سوخت نسبت به تغییرات قیمت سوخت دست خوش تحولات کرد برای معلولان سهمیههایی را تدارک دیدند که در کارت هایی برای آنها از طریق بهزیستی اختصاص دادند.
وی افزود: در گذشته پلاک خودرو ویژه معلولان نبود و الان با بودن پلاک های ویژه، انتظار میرود دولت سهمیه سوخت افراد دارای معلولیت را همانند تاکسی ها، تاکسی های اینترنتی و مجازی و... اختصاص دهد.
وی در پاسخ به این سوال که یک خانواده دارای معلول چهار نفره با در نظر گرفتن کمک معیشت چه مبلغی در ماه دریافت می کنند، گفت: چنانچه خانواده معلولان با پوشش ابعاد جمعیتی همه تحت پوشش بهزیستی باشند یک خانواده چهار نفره با در نظر گرفتن یارانه، مستمری و کمک دولت ماهیانه حدود ۸۰۰ هزار تومان دریافت میکنند این در حالی است که خط فقر در تهران حداقل ۳ میلیون تومان اعلام شده است.
محمودنژاد ادامه داد: مجموع دریافتی یک خانواده در ماه یک چهارم مبلغی است که به عنوان خط فقر اعلام شده است بنابراین میتوان گفت که خط فقر مطلق این رقم است.
نظر شما