۲۸ آبان ۱۳۹۸، ۹:۲۰

در شورای آموزش و پرورش قروه عنوان شد:

ترک تحصیل ۹۴ دانش آموز قروه ای/مدارس کمبود مشاور دارند

ترک تحصیل ۹۴ دانش آموز قروه ای/مدارس کمبود مشاور دارند

قروه- ترک تحصیل ۹۴ دانش آموز قروه ای در عرض دو ماه تحصیلی اخیر در کنار کمبود مشاور و نفوذ آسیبهای اجتماعی در مدارس از جمله مواردی بودند که در شورای آموزش و پرورش قروه مطرح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه دوشنبه نشست شورای آموزش و پرورش قروه در حالی برگزار شد که خبرها حاکی از ترک تحصیل ۹۴ دانش آموز در دو ماه گذشته داشت. این تعداد دانش آموز تارک تحصیل که روز به روز بر تعداد آنان هم افزوده می شود همچنان در گیر و دار برنامه های کلیشه ای آموزش و پرورش و کمبود منابع از نیروی انسانی گرفته تا امکانات زیرساختی لازم مانده است. 

در این نشست کارشناس امور بانوان آموزش و پرورش قروه یک خبر تأسف بار و تأمل برانگیز را داد. خبری مبنی بر ترک تحصیل تعداد ۹۴ دانش آموز قروه ای در دو ماه گذشته در سال تحصیلی جاری. 

به گفته «گلاله طاهری» این دانش آموزان بیشتر در مقاطع متوسطه اول و دوم بوده که شامل ۵۹ دانش آموز دختر و ۳۵ دانش آموز پسر در سنین ۱۳ تا ۱۷ سال هستند. 

او علت اصلی ترک تحصیل این دانش آموزان را مربوط به فقر اقتصادی، اعتیاد والدین، بی انگیزگی، طلاق والدین، افسردگی، فقر فرهنگی، ازدواج زودهنگام و ... دانست. 

نیاز به نیروی مشاور

همچنین در ادامه کارشناس مشاوره آموزش و پرورش قروه به بحث آسیب های اجتماعی در مدارس اشاره کرد. «مهدی رمضانی» آسیب های شناسایی شده در مقطع ابتدایی را مربوط به پرخاشگری دانش آموزان، نبود ارتباط بین فردی، سبک های تربیتی اشتباه، استفاده نادرست از فضای مجازی و طلاق والدین دانست. 

اما آسیب های مرتبط به مقاطع متوسطه اول و دوم از نظر این کارشناس مشاوره باز می گردد به ارتباط با جنس مخالف، نبود هویت یابی، نبود استقلال شخصیت، نداشتن آگاهی با سن بلوغ و ضعف در مدیریت هیجانات.

او با بیان اینکه امروزه زمان پاک کردن صورت مسئله گذشته از تلاش برای آموزش مهارت های خود مراقبتی، مهارت های زندگی، ارتباط بین فردی، شیوه های فرزند پروری در کنار کنترل خشم و هویت یابی و آموزش استفاده درست از فضای مجازی گفت. 

«رمضانی» کمبود نیروی مشاور، کمبود منابع مالی برای آموزش های خودمراقبتی و ارجاع ندادن اولیا به هسته مشاور را از جمله مشکلات مرتبط در حوزه مشاوره آموزش و پرورش دانست. 

آموزش مهارتهای خودمراقبتی

سرپرست فرمانداری قروه هم در این نشست با بیان اینکه آموزش و پرورش قروه در بخش هایی مغفول مانده و به آن توجه نمی شود، اظهار داشت: انجمن اولیا در کنار ارتقا ارزیابی عملکرد از جمله محورهایی است که مورد غفلت واقع شده و باید در این زمینه بازنگری صورت گیرد. 

به گفته «حسین الماسی» در خصوص مسایل خودمراقبتی هنوز آگاهی چندانی نداشته و این موارد را راحت نمی گیریم و حاضر به پذیرش این نیستیم که آموزش این گونه مباحث لازم و ضروری است. 

او با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش باید برنامه داشته باشد در این زمینه، بر استفاده از ظرفیت های روحانیون و روانشناسان خبره برای موارد مرتبط تأکید کرد. 

کد خبر 4775458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha