۲۸ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۴۸

معاون سازمان مدیریت بحران عنوان کرد:

مرگ سالانه ۳۰۰۰ نفر براثر مخاطرات طبیعی در کشور

مرگ سالانه ۳۰۰۰ نفر براثر مخاطرات طبیعی در کشور

ساری - معاون سازمان مدیریت بحران کشور گفت: سالانه سه هزار نفر براثر مخاطرات طبیعی در کشور کشته می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدفرید لطیفی پیش ازظهر سه شنبه در همایش ملی حفاظت از زیرساخت های حیاتی در بابلسر با بیان اینکه سالانه سه هزار نفر براثر مخاطرات طبیعی کشته می شوند افزود: فرصت های زیادی در کشور وجود دارد که متاسفانه به دلیل عدم توجه به آن به تهدید تبدیل می شود، سیل، طوفان، زلزله از مواهب الهی به شمار می رود و می توانند با نگاه درست آن ها را به فرصت تبدیل کنیم.

وی اظهار داشت: حجم خسارت بلایای طبیعی در کشور ما نسبت به کشورهای دیگر بیشتر است از اینرو نگاه ما باید نسبت به موضوع مخاطرات تغییر کند ولی متاسفانه نگاهی که در کشور به مخاطرات طبیعی داریم، سخت افزاری است و باید به نرم افزاری تبدیل شود.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور گفت: با رویکرد سخت افزاری با حوادث طبیعی برخورد شود نتایجی که به دست می آید نتایج قبلی خواهد بود و این نشان می دهد در مسائل اجرایی کشور دچار مشکل هستیم.

لطیفی یادآور شد: مازندران استانی است که بیشترین خسارت را در حوادث سیل، زلزله و طبیعی به خود اختصاص داده است.

وی افزود: هرچند تاکنون از نظر اجرای پروژه ها مشکل مالی نداریم ولی حجم خسارت آن قدر زیاد است که مشکل اقتصادی به کشور وارد می کند.

وی خسارت سیلاب را در کشور ۳۵ هزار میلیارد تومان بیان کرد و گفت: مازندران، گلستان و گیلان سه استان سیل خیز کشور هستند و متاسفانه سدها عامل اصلی به وجود آمدن سیل به شمار می رود که به درستی مدیریت نشده اند.

معاون سازمان میدریت بحران با بیان اینکه ایران به عنوان کشور صاحب تمدن به ویژه در فناوری نوین، قنات سازی، سدهای زیرزمینی است ادامه داد: تغییر اقلیم نقش چندانی در سیل ندارد و اقداماتی که انجام می دهیم خروجی خوبی ندارند و دانشگاه ها باید مبنای سیاستگذاری برای حل مشکلات کشور باشند.

لطیفی تصریح کرد: اگر علوم و مسائل مهم کشور استخراج نشود نباید انتظار حل مشکلات را داشته باشیم و باید نقش مردم را مورد توجه قرار دهیم.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور، با اظهار اینکه طرح های مخاطره سازی یا تهیه نمی شود و یا پیاده سازی نمی شود گفت: رویکرد مدیریت سیاست کشور رویکرد مناسبی نیست و مشکلاتی را به وجود می آورد.

وی با عنوان اینکه چالش سیلاب در کشور مشکلاتی را ایجاد می کند افزود: تغییر اقلیم بحث جدی است که همه کشورها را تهدید می کند و در قانون مدیریت بحران کشور به سه ویژگی توجه شده است و وظایف بین دستگاهی از اولویت ها است.

لطیفی منابع اعتباری را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: در حال حاضر ردیف بودجه مدیریت بحران برای دستگاه های درنظر گرفته شده است و دستگاه ها می توانند طبق آن پروژه اجرا کنند.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور چالش

کد خبر 4775986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha