به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، ناصر بیدون رئیس اتاق بازرگانی عرب – آمریکایی در شهر دیربورن، میشیگان اظهار داشت: شرکتهای آمریکایی نمی خواهند مصرف کنندگان داخلی آنها منزوی شوند.
بسیاری از خرده فروشان به دنبال عرضه محصولاتی هستند که مطابق سلیقه و همچنین نیازهای مسلمانان باشد که در آن میان می توان به لباسهای پوشیده، مواد غذایی بدون گوشت خوک و نوشیدنی های بدون الکل اشاره کرد.
شرکتها دیترویت، به عنوان شهری که از تراکم جمعیت مسلمانان برخوردار است، تلاش می کنند در این راه از سایر کمپانی ها سبقت گرفته و در رستورانهای مشهور خود گوشت حلال به مسلمانان ارائه کرده و روی شیشه داروهای خود دستور مصرف را به زبان عربی می نویسند.
یکی از شرکتهای بزرگ وسائل خانگی با مشتریان مسلمان خود مصاحبه هایی را انجام می دهد تا نیاز آنها را دریافته و در راستای عرضه آن تلاشهای تازه ای آغاز کند، اما پیش از آن دفترچه های راهنمایی به زبان عربی تهیه کرده و کارمندان خود را از میان زنان محجبه مسلمان انتخاب کرده است.
مدیر اجرایی انجمن آمریکایی پیشرفت اسلامی به عنوان گروهی غیر انتفاعی در نیویورک از استقبال مسلمانان از محصولات منطبق با اسلام میان اقلیت 5 تا 8 میلیون مسلمان مصرف کننده در ایالات متحده خبر داد.
سازمانهای برجسته آگهی دهنده در آمریکا مصرف کنندگان آمریکایی، مسلمان را در دستور کار تبلیغات تجاری خود قرار داده اند.
بسیاری از مسلمانان آمریکایی فروشگاه هایی که به حساسیتهای دینی آنها توجه می کنند را جذابتر از سایر فروشگاه ها دانسته و برای خرید به آنها مراجعه می کنند.
همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان نیز بسیاری از فروشگاه ها آغاز این ماه را تبریک گفته و فروش خود را به حالت ویژه تبدیل می کنند که این امر موجبات رضایت اقلیت مسلمان است .
نظر شما