به گزارش خبرنگار مهر، علیاکبر خادمی ظهر دوشنبه در دیدار با مدیرکل کمیته امداد استان سمنان به میزبانی سالن جلسات این اداره کل ضمن بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۸ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی جدید در سراسر کشور ایجادشده است، اظهار داشت: توانمندسازی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد از رویکردها و سیاستهای جدی این نهاد محسوب میشود و تاکنون ۷۰۰ هزار خانوار از تحت پوشش کمیته امداد خارج شدند.
وی بابیان اینکه یک هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد این حجم از اشتغال در سال جاری هزینه شده است، افزود: ۹ هزار و ۱۰۰ نفر از این آمار از طریق مراکز کاریابی صاحب شغل شدند و این در حالی است که ۹۱ هزار نفر طی سال گذشته در قالب طرح اشتغال خودکفا و اشتغال آنان به حداقل درآمد مصوب و اثربخشی رسیده است.
۱۴۸ هزار نفر صاحب شغل شدند
معاون اجرایی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با تأکید بر اینکه سال گذشته ۱۴۸ هزار نفر از مددجویان کشور صاحب شغل شدند، تصریح کرد: دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای ایجاد این حجم از اشتغال در کشور هزینه شده است.
خادمی با اشاره به اینکه از سال ۹۰ تا ۹۶ یکمیلیون و ۴۰۰ هزار شغل ویژه مددجویان این سازمان ایجادشده است، اعلام کرد: ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در این راستا هزینه شده است و نتیجه مطلوبی دریافت شد.
وی بابیان اینکه سال گذشته ۷۹۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی به مددجویان پرداختشده است، گفت: سالانه یکپنجم و در سال ۹۷ معادل یکسوم اشتغال کشور توسط کمیته امداد ایجادشده است.
۵۵۰۰میلیارد تومان درآمد از طرحهای اشتغالزایی
معاون اجرایی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با تأکید بر اینکه دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بهصورت سالانه در راستای خروج مددجویان به سبب خودکفا شدن آنها در هزینههای عمومی کشور صرفهجویی میشود، تصریح کرد: سال گذشته پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد طرحهای اشتغال کمیته امداد بوده است.
خادمی بابیان اینکه این آمار از کل یارانه دریافتی مددجویان بیشتر است، یادآور شد: در حال حاضر مددجویانی که به خودکفایی و توانمندی رسیدند اکنون از مصرفکننده به تولیدکننده تبدیل شدند.
وی با اشاره به اینکه کانون خیران، کارآفرین و اشتغال برای نخستین بار در استان سمنان ایجادشده است، بیان کرد: این کانون نقش مؤثری در ایجاد اشتغال برای نیازمندان جویایکار ایفا میکند.
ارائه تسهیلات برای مددجویان
معاون اجرایی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد بابیان اینکه تسهیلات اشتغالزایی برای ۳۰ درصد از طرحهای اشتغال این سازمان بهصورت مجدد پرداخت میشود، تأکید کرد: پایدارسازی و جلوگیری از رکود اقتصادی ازجمله اهدافی است که در اجرای این طرح دنبال میشود.
خادمی از برگزاری دورههای مهارتآموزی بین مددجویان خبر داد و گفت: آموزش مهارت ازجمله اصول اولیه برای ورود به شغل حرفهای است که باید در دستور کار مددجویان قرار گیرد.
نظر شما