۵ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۰۴

در پاسخ به مهر مطرح شد؛

سیاست سازمان غذا و دارو در قبال واردات کالاهای آرایشی

سیاست سازمان غذا و دارو در قبال واردات کالاهای آرایشی

مدیرکل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، سیاست وزارت بهداشت در قبال واردات کالاهای آرایشی و بهداشتی را، اعمال محدودیت با نگاه به استفاده از ظرفیت تولید داخل عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالعظیم بهفر، روز سه شنبه در نشست خبری دومین همایش و نمایشگاه بین المللی فرآورده های آرایشی، بهداشتی و صنایع وابسته که قرار است از ۳ تا ۵ دی ۹۸ در هتل المپیک تهران برگزار شود، با عنوان این مطلب که فرآورده های آرایشی و بهداشتی از نوزادی تا کهنسالی به صورت مداوم مصرف می شود، گفت: اگر این محصولات از استانداردهای لازم برخوردار نباشند، می توانند برای مصرف کننده آسیب زا باشند. 

وی با اشاره به سیاست سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت در حمایت از تولید داخل، افزود: سیاست ما این است که برای آن دسته از محصولات آرایشی و بهداشتی که ظرفیت تولید آنها در داخل وجود دارد، واردات آنها محدود شود. 

بهفر با عنوان این مطلب که در سال گذشته برای ۵۱ فرآورده تولید داخل پروانه صادر شد و هم اکنون این محصولات در بازار کشور وجود دارد، ادامه داد: تلاش داریم فرهنگ مصرف و علم تولید این فرآورده ها را در داخل کشور نهادینه کنیم.

وی، از تشکیل «میز آرایشی» در سازمان غذا و دارو با حضور صاحب نظران این بخش خبر داد و گفت: می خواهیم با استفاده از افکار صاحب نظران، نقاط ضعف و قوت این بخش را شناسایی کنیم.

بهفر، همچنین از تصویب تشکیل کمیته مشترک بین صنعت و دانشگاه خبر داد و افزود: با استفاده از این ظرفیت به سمت خطوط تولید این فرآورده ها می رویم.

مدیرکل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در ادامه به ارائه گزارشی از روند صدور پروانه تولید و واردات محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: میزان پروانه های واردات از ابتدای سال ۹۷ ، حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد کاهش یافته و در مقابل پروانه تولید این محصولات در داخل کشور افزایش داشته است. 

وی با عنوان این مطلب که تا سال ۹۶ فقط ۹۲۰ فقره پروانه تولید داخل داشتیم، افزود: فقط در سال گذشته ۱۰۱ فقره پروانه تولید صادر شد که رشد ۱۱ درصدی نشان می دهد.

بهفر گفت: میزان پروانه های واردات در سال ۹۶ ، ۱۲ هزار ۶۸۰ مورد بود که در سال ۹۷ به ۳۳۵۰ مورد رسید.

مدیرکل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه سیاست سازمان در قبال واردات کالاهای آرایشی و بهداشتی چیست، اظهار داشت: سیاست ما، اعمال محدودیت با تاکید بر استفاده از ظرفیت تولید داخل است.

وی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود واردات این محصولات از سوی وزارت صمت ممنوع شده است، افزود: با استعلام هایی که داشته ایم، به نظر می آید که محدودیت اعمال شده و ممنوعیت نیست.

در ادامه این نشست خبری، حمید مقیمی رئیس انجمن واردکنندگان کالاهای آرایشی و بهداشتی، با عنوان این مطلب که انجمن به عنوان بازوی کمکی و مشورتی با سایر انجمن ها و سازمان غذا و دارو فعالیت می کند، گفت: در ۱۵ سال گذشته که انجمن تشکیل شده است، سعی کرده ایم برندهای معتبر و با کیفیت را وارد کنیم تا بتوانیم باعث رقابت در تولید داخل شویم.

وی با اعلام اینکه از سال ۹۵ به سمت تولید داخل رفته ایم، افزود: حدود ۵۰ شرکت در مرحله تولید این فرآورده ها قرار دارند که تحریم ها باعث شده کارها تا حدودی مختل شود.

مقیمی ادامه داد: سیاست برون سپاری کارها از سوی سازمان غذا و دارو، باعث می شود امور مربوطه تسهیل و تسریع شود.

وی با عنوان این مطلب که با بستن درهای واردات نمی توان ایجاد رقابت کرد، گفت: اجازه بدهیم تولیدات داخل با برندهای روز دنیا رقابت کنند تا از این طریق علاوه بر تامین نیاز داخلی، امکان صادرات محصولات داخلی نیز فراهم شود.

کد خبر 4781505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha