ملیحه سعیدی، - نوازنده قانون، در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب گفت : از آنجائی که انگیزه اصلی شرکتهای خصوصی برای تولید و انتشار آثار موسیقی مبتذل ،کسب درآمد بیشتر است در نتیجه این شرکتها تمایلی به تولید و پخش آثار ارزشمند و معتبر موسیقی ایرانی ندارند.
وی افزود:با توجه به این جهت گیری شرکت ها، تنها آثار موسیقی سرگرم کننده و سطحی تولید و در اختیار مردم قرار می گیرد و در نتیجه سطح سلیقه مردم تنزل پیدا کرده است.
این آهنگسازدر ادامه افزود: این وظیفه ارگانهای دولتی همچون صدا و سیما و وزارت ارشاد است که از موسیقی ملی حمایتی همه جانبه را به عمل آورند و جریان موسیقی را به دست شرکتهای سود جو نسپارند. در واقع دولت، وظیفه حفظ و پاسداری از هنر اصیل موسیقی را همچون دیگر هنرهای در زمره میراث فرهنگی بر عهده دارد.
سعیدی همچنین افزود: در چنین وضعیتی، موسیقی دانان مجبور می شوند که یا کناره بگیرند و یا به خواست و سلیقه مردم پرداخته و آن چیزی را خلق کنند که خود بدان اعتقاد ندارند.
این نوازنده قانون با اشاره به اینکه باید پذیرفت که سلیقه مردم و بخصوص نسل جوان بنا بر شرایط اجتماعی تغییر یافته است گفت: این تغییرذائقه نباید منجر به کشیده شدن سمت و سوی موسیقی ملی ایران به انحطاط باشد.
این مدرس هنرستان موسیقی گفت : هرچند که بعضا اثری قابل قبول در حیطه موسیقی ملی ایران ساخته می شود اما متاسفانه در میان انبوه تولیدات سطحی و بی محتوای موسیقی امروزگم می شود.
ملیحه سعیدی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به رسیدگی بیشتر مسئولان فرهنگی گفت : موسیقی ایرانی در هنرستان ها و دانشگاه ها نیز جایگاه مناسبی نداشته و متزلزل است.
نظر شما