به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم حسنآبادی ظهر یکشنبه در مراسم معارفه فرمانده یگان حفاظت امور اراضی خراسانجنوبی اظهارکرد: در حوزه ستادی اقداماتی چون پیگیری نیرو و امکانات یگان اشاره کرد.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور با اشاره به تعاملات با ناجا در زمینه یگان حفاظت امور اراضی استانها، بیانکرد: تاکنون در کشور ۱۹ فرمانده و دو سرپرست معرفی شده است.
حسنآبادی با بیان اینکه بحث ضابط خاص را در حوزه یگان حفاظت امور اراضی را نیز پیگیری میکنیم، ادامهداد: اگر بخواهیم در حوزه اجرا موفق باشیم باید مشارکت همه دستگاههای ذیربط را داشته باشیم چرا که امنیت محصول مشارکت اجتماعی است.
وی یادآورشد:تب داشتن ویلا در مناطق خوش آب و هوا و زمینخواری تبعات ناخوشایندی داشته که یک بحران تلقی میشود که باید با مشارکت به ویژه مردم این پدیده ناخوشاید را کاهش دهیم.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور گفت: هر چند نیاز به نیرو و امکانات داریم ولی می توان با همین امکانات فعلی نیز گامهای اثربخشی در حوزه حفاظت از اراضی داشته باشیم.
حسنآبادی با اشاره به اینکه تماسهای سامانه ۱۳۱ نشانگر این است که اقدامات مثبتی در مدت هفت ماه گذشته صورت گرفته، اظهارکرد: در هفت ماهه گذشته ۳۷۸ تماس با سامانه ۱۳۱ صورت گرفته که ۱۰ درصد آنان مربوطه به تغییر کاربری بوده است.
وی با تأکید بر اینکه دستگاه قضائی و نیروی انتظامی در موفقیت ما در اهدافمان بسیار کمککار هستند، بیان کرد: دستورالعمل کار در حوزه پیشگیری در حوزه حفاظت از اراضی را باید جدی بگیریم چرا که تجربه سایر استانها نشان از تأثیرگذاری این مسئله در حفظ اراضی است.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور اظهار کرد: پلیس اطلاعات میتواند بنگاههایی که بدون داشتن مجوز و یا با داشتن مجوز اقدامات زمینهساز جرم زمینخواری را انجام میدهند را شناسایی کند که این مسئله در بسیاری از استانها تا حدی زیادی در کاهش جرم مؤثر بوده است.
حسن آبادی یادآورشد: دهیاریها، اقدامات فرهنگساز ائمه جمعه، کمک های رسانهها، بسیج و دستگاههای خدمترسان چون آب و برق نیز میتواند تا حدی زیادی در کاهش زمینخواری و ساختوسازهای غیر مجاز مؤثر باشند.
نظر شما