۱۰ آذر ۱۳۹۸، ۲۱:۳۶

نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی:

زکات محصولات پسته و زعفران ویژه مرند احیا می شود

زکات محصولات پسته و زعفران ویژه مرند احیا می شود

مرند - نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از تلاش برای احیای زکات محصولات پسته و زعفران در شهرستان مرند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید نجفی، امروز در جلسه راهکارهای عملی تبلیغ و ترویج فرهنگ احیای زکات ویژه منطقه ۴ استان آذربایجان شرقی که با حضور مسئول ستاد زکات استان و ائمه جماعت جهاد کشاورزی شهرستانهای مرند، تبریز، اسکو، جلفا و شبستر در اداره جهاد کشاورزی شهرستان مرند برگزار شد، ابراز داشت: تلاش می کنیم زعفران و پسته از محصولات مهم شهرستان ویژه مرند به گردونه زکات برود و در قالب طرح «شجره طیبه» اجرایی شود.

وی افزود: ۱۱ روحانی در ادارات مختلف شهرستان تبریز مستقر هستند و جلسه راهکارهای عملی تبلیغ و ترویج فرهنگ زکات ویژه منطقه ۵ استان آذربایجان شرقی هفته آینده برگزار می شود.

به گفته نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی ۱۱ هزار کارشناس پهنه جهاد کشاورزی استان به صورت روزانه در روستاها مستقر می شوند که پتانسیل خوبی برای احیای فرهنگ زکات به شمار می روند، براین راستا پیشنهاد عضویت کارشناسان پهنه در شورای زکات مطرح خواهد شد.

حجت الاسلام نجفی خاطرنشان کرد: صندوق اعتباری خرد زنان روستایی شامل هزار شغل خانگی در روستاها راه اندازی شده است که تسهیلات کم بهره به آن ها تعلق می گیرد، این صندوق ها فرصت خوبی برای ایجاد شغل ویژه زنان سرپرست خانوار به شمار می رود.

شناسنامه زکات شهرستان ها تهیه می شود

مسئول ستاد زکات استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: متولیان زکات باید به صورت جهادی عمل کنند، مناطق محروم باید از این فرصت استفاده کرده و خیرین را جذب این مناطق کنند.

حجت الاسلام محمدزاده افزود: اولویت کار ما بیان احکام الهی به ویژه احکام زکات است، اگر مردم نسبت به احکام زکات آگاهی پیدا کنند، فرهنگ زکات گسترش پیدا خواهد کرد.

وی تصریح کرد: اخلاق خوب در تبلیغ، اثربخش است، اگر می خواهیم تبلیغ موثری داشته باشیم، باید اخلاق و تعامل خوبی با مردم و مسئولین داشته باشیم.

مسئول ستاد زکات استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: اگر فرهنگ زکات در روستاها گسترش پیدا کند، می توان حتی در هر روستا خانه زکات احداث کرد.

به گفته حجت الاسلام محمدزاده، ساماندهی شوراهای زکات روستایی و عاملین موثر، در دستور کار قرار دارد و برنامه نوین مدیریت زکات تدوین شده و به زودی اجرایی می شود.

وی هدفمند کردن کارشناسان پهنه، شناسایی کل مودیان زکات استان و تدوین شناسنامه زکات شهرستان ها به امضای فرماندار و امام جمعه را از دیگر برنامه های ستاد زکات استان آذربایجان شرقی برشمرد.

مسئول ستاد زکات استان آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به جایگاه برخی شهرستان ها در تحقق زکات عنوان کرد: شهرستان شبستر با ۱۲۶ درصد تحقق برنامه رتبه ۴ استان، شهرستان مرند با ۶۴ درصدد تحقق برنامه، رتبه ۲۹ استان آذربایجان شرقی و صوفیان با ۲۵ درصد تحقق برنامه، رتبه ۳۰ استان را در اختیار دارند.

حجت الاسلام محمدزاده تاکید کرد: استان آذربایجان شرقی در زمینه زکات ۶۸ درصد رشد نسبت به سال گذشته دارد.

کد خبر 4785988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha