به گزارش خبرنگار مهر، کامبیز مهدی زاده بعد از ظهر چهارشنبه در نخستین کارگروه کاری سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی اظهار داشت: بیشتر کارکنان دولت به دلیل سبک زندگی ناسالم و کم تحرکی در معرض خطر بیماری های غیرواگیر مهمی مانند بیماری های قلبی، دیابت، فشار خون بالا، چربی خون بالا، چاقی و مصرف دخانیات هستند.
وی بیان کرد: علاوه بر این کارکنان دولت به اقتضای نوع شغلشان در معرض مواجهه عوامل مختلف زیان آور محیط کار نیز قرار دارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: از همین رو تأمین محیط کار سالم و پایش سلامت کارکنان اداری سبب کاهش هزینه بیماری های ناشی از شرایط کار و فراهم آوردن محیطی ایمن، شاداب و در نهایت منجر به افزایش کارایی و بهره وری سازمان ها می شود.
مهدی زاده یادآور شد: یکی از راه های پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر انجام پایش های دوره ای سلامت است که با شناسایی زودهنگام بیماران و افراد در معرض خطر و پیشگیری و درمان به موقع افراد می توان کیفیت زندگی و طول عمر افراد را افزایش داد.
کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این جلسه با اشاره به ابلاغ بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت در سال ۹۶، اظهار کرد: بر اساس قانون تمامی دستگاه های اجرایی مکلف هستند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان خود بر اساس این بسته اقدام و هر شش ماه یکبار گزارش خود را به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارسال کنند.
حنفی، تدوین بسته خدمات پایه کارکنان دولت، همکاری با سازمان ها، پشتیبانی علمی و اجرایی، نظارت بر اجرا و ارزشیابی و تهیه گزارش روند اجرایی برنامه را از جمله تعهدات وزارت بهداشت در این طرح عنوان کرد.
وی با تأکید بر اینکه اجرای بسته سلامت کارکنان در همه دستگاه های اجرایی الزامی است، از دستگاه ها خواست برنامه عملیاتی سلامت کارکنان را تدوین کنند.
نظر شما