۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۶:۴۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد:

رشد 43 درصدی تولید علم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی / راه‌اندازی 2 رشته فلوشیپ برای اولین بار در کشور

رشد 43 درصدی تولید علم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی / راه‌اندازی 2 رشته فلوشیپ برای اولین بار در کشور

نرخ رشد تولید علم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 43 درصد بوده و این دانشگاه توانسته در دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) رکورددار باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا زالی امروز در دومین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تالار امام خمینی (ره) این دانشگاه آموزش را در دانشگاههای علوم پزشکی تحت تأثیر بهداشت و درمان دانست و گفت: آموزش پزشکی با جان مردم در ارتباط است و باید اهمیت بیشتری برای آن قائل شد و اساتید با برنامه ریزی بهتر به تعالی آموزش در دانشگاه کمک کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخش آموزش پزشکی فعالیت های نوینی داشته و سال 85 را در عرصه آموزش پزشکی با موفقیت های خوبی سپری کرده است.

وی نرخ رشد تولید علم را در این دانشگاه 43 درصد برشمرد و افزود: افزایش 10 تا 15 درصدی پذیرش دانشجو در رشته های مقاطع کاردانی و کارشناسی، حضور بیش از 8 هزار دانشجو در 8 دانشکده و 96 رشته در گروه های مختلف آموزشی بخشی از فعالیت های آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

زالی خاطرنشان کرد: 17 دوره کارشناسی ارشد، 15 رشته دکتری تخصصی (Ph.D)، تربیت دستیار تخصصی در 32 رشته و تربیت دستیار فوق تخصصی در 17 رشته، وجود 15 دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) از جمله فعالیت های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخش تحصیلات تکمیلی است.

وی تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با طراحی 6 رشته جدید فلوشیپ رکورد دار تعداد رشته های دوره تکمیلی تخصصی است و 2 رشته فلوشیپ را برای نخستین بار در کشور راه اندازی کرده است. همچنین 60 درصد فراگیران دانشکده داروسازی شهید بهشتی در دوره دکتری تخصصی تحصیل می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یاد آور شد: جشنواره آموزش در ابتدای سال برگزار می شود و این امکان را به دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه می دهد که برنامه های طراحی شده را به راحتی عملی کنند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری وی را یکی از روحانیون پیشرو در راه اندازی کرسی های آزاد نظریه پردازی در دانشکده الهیات دانشگاه تهران برشمرد و افزود: تعریف معلم تنها به یک تعریف سنتی استوار نیست بلکه متعلق به تمامی کسانی است که در عرصه آموزش حضور دارند.

کد خبر 479207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha