به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر صبح یکشنبه در همایش دو روزه علمی و آموزشی کشوری دست اندرکاران حوزه بهداشت روان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: این رویداد یک فرصتی برای تبادل نظر، هماندیشی و همگرایی همه نهادها و دستگاههای مرتبط است.
علیمراد کرمی بیان کرد: این رویداد بزرگ فرهنگی و اجتماعی که در قابل نشستها و مارگروههای تخصصی با حضور مهمانان ملی و محلی برگزار میشود سبب توسعه و تعمیق برنامههای مورد انتظار در استانها میشود.
وی اضافه کرد: در این کارگاه ۴۰۰ نیروی فرهنگی از جمله معاونان پرورشی و فرهنگی، روسا و کارشناسان ادارات امور تربیتی، مشاوره تربیتی و تحصیلی و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی آموزش پرورش استان های سراسر کشور حضور دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر تصریح کرد: در روز دوم این همایش ۴ کارگاه تخصصی برگزار می شود که سه طرح ملی در این کارگاه ها مورد واکاوی قرار می گیرد.
کرمی با بیان اینکه طرح ملی نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) یکی از طرح های مورد بحث خواهد بود افزود: آموزش و پرورش و دستگاه های مرتبط با آسیب های اجتماعی دانش آموزان براساس قانون سعی در مرتفع کردن مسائل و مشکلات دانش آموزان در معرض خطر دارند تا زمینه ادامه تحصیل دانش آموزان را به طور مطلوب تری فراهم کنند.
وی دیگر طرح های مهم کارگاه های این همایش را طرح پیشگیری از اعتیاد و طرح یاری گران زندگی عنوان کرد و یادآور شد: آموزش و پرورش به کمک ستاد مبارزه با مواد مخدر، آسیب های موجود در حوزه دانش آموزان را شناسایی می کند تا با برنامه ریزی اصولی در کاهش آسیب ها اقدام شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر خاطرنشان کرد: رصد وضعیت روحی، روانی، اجتماعی و مخاطرات تهدید کننده دانش آموزان، برنامه ریزی در جهت توانمندسازی و ارتقای مهارت های روانی و اجتماعی دانش آموزان، آگاهی بخشی و توانمندسازی خانواده ها و جلب مشارکت آن ها در مبارزه با اعتیاد و همچنین مشارکت در پویش های منطقه ای و استانی در زمینه ارتقای سلامت روانی، اجتماعی و مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی دانش آموزان از جمله مواردی است که در این همایش به ویژه در کارگاه های تخصصی آن مورد نقد، تحلیل و تشریح کارشناسان و صاحب نظران مهمان قرار می گیرد.
نظر شما