به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کریمی روز پنج شنبه در جریان سفر وزیر فرهنگ به استان مرکزی و نشست با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان در اراک، اظهار داشت: در طی سال های گذشته استان از حضور و نقش آفرینی وزاری فرهنگ کمتر بهره مند شده است.
وی ادامه داد: استان مرکزی در کنار سبقه تاریخی زادگاه فرهنگ و هنر و خواستگاه مشاهیر در این عرصه است که تنوع آن در کمتر استانی وجود داشته است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: سینما و تئاتر در استان مرکزی از سابقه بسیاری برخوردار است اما متاسفانه اکنون مهجور مانده است.
کریمی بیان کرد: از جمله پروژه های مهم فرهنگی تالار مرکزی و کتابخانه مرکزی در شهر اراک است که باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس بیان داشت: مرکز علمی و کابردی فرهنگ و هنر بنا به دلایلی تعطیل شد و شورای عالی امور استخدامی کشور باید برای تعیین تکلیف پرسنل آن ها اقدام و به حل مشکلات آن ها کمک کند.
کریمی گفت: بیش از ۱۱۰ سال از قدمت اولین روزنامه منتشر شده در اراک به نام وقایع می گذرد و امروز نشریات در شان استان نداریم و این حوزه نیاز به توجه جدی و حمایت دارد.
وی افزود: مسایلی مانند ثبات شغلی خبرنگاران، رعایت عدالت در توزیع نشریات باید در حوزه فرهنگ و هنر مورد توجه قرار گیرد. گرانی کاغذ و زینک بسیاری از نشریات محلی را زمین گیر کرده است.
کریمی بیان داشت: با توجه به این که استان مرکزی زادگاه امام راحل است، باید یک جشنواره ملی فرهنگی و هنری با نام امام پایه گذاری شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس اظهار کرد: هزاران حافظ، موسسات و هیات های قرآنی در استان وجود دارد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به پدیده قرآنی استان مرحوم کربلایی کاظم ساروقی توجه کند و به ساخت تولیدات سینمایی و آثار فرهیخته در این حوزه بپردازد.
نظر شما