به گزارش خبرنگار مهر، اختتامیه نخستین رویداد ملی خلاقیت و نوآوری در عرصه خانواده با عنوان «جشنواره خانواده رضوی»، شامگاه جمعه به همت بنیاد کرامت امام رضا (ع)، مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی و بنیاد ملی خانواده در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.
محمدحسین استاد آقا، مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی در این مراسم گفت: این جشنواره طی همافزایی با مرکز بانوان و امور خانواده آستان قدس صورت گرفته است؛ در بنیاد کرامت رضوی ما بهتنهایی نمیتوانیم این جشنواره را دنبال کنیم و نیازمند همکاری و کمک سایر نهادها و سازمانهای مرتبط هستیم.
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی، بیان کرد: اصلیترین کار ما حمایت و کمک به مؤسسات مردمنهاد است و محصولات پژوهشی، آموزشی و طرحهایی که در جشنواره «خانواده رضوی» مطرح میشود، باید طبق بیانیه گام دوم رهبر انقلاب در مورد خانواده باشد.
همچنین حاج حسین یکتا، مسئول ستاد مردمی امام رضاییها ضمن توصیه بر توجه به سبک و سیره خانواده شهدا، اظهار کرد: امیدوارم تا زمانی که پدر و مادر شهدا در قید حیات هستند، سبک زندگی آنان ثبتشده و به این توجه شود که چگونه این سبک در زندگی جوانان ما پیادهسازی شود. حتی زندگی خانواده و همسران شهدای مدافع حرم نیز مورد بحث و توجه است.
وی ادامه داد: زمان جنگ تحمیلی، امورات ازدواج بهراحتی و سادگی انجام میشد. اگر به مباحث ریشهای و پایدار انقلاب توجه کنیم، آنوقت سبک زندگی اسلامی را محقق کردیم.
در ادامه این مراسم، فضه سادات حسینی، دبیر علمی جشنواره خانواده رضوی، اظهار کرد: برای برگزاری این جشنواره از مردم کمک خواستیم تا ایدههای خود را در حوزه خانواده به ما ارائه دهند و خوشبختانه بدون تبلیغات در رادیو و تلویزیون استقبال خوبی از جشنواره صورت گرفت.
حسینی بیان کرد: طی داوری اولیه، ۲۸ طرح برای ارائه در جشنواره انتخاب و به هر طرح ۱۵ دقیقه فرصت جهت ارائه مطلب داده شد و بر روی این آثار داوری تخصصی و عمومی صورت گرفت.
دبیر علمی این جشنواره با بیان اینکه ۶۵ درصد آثار، مرتبط با ایدهها و ۳۵ درصد هم تجربیات موفق حوزه خانواده بوده است، افزود: بیشترین موضوعاتی که آثار در آن حوزه ارسال شده بود، به ترتیب موضوعات ازدواج، تحکیم خانواده و آسیبهای اجتماعی بود.
وی با بیان اولویت داشتن طرحهایی که مشارکت اجتماعی را برای همه مردم رقم بزند، بیان کرد: ۴۲ درصد از آثار ارسالی به جشنواره، متعلق به بانوان و مابقی مربوط به آقایان بود.
نظر شما