۲۵ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۰۲

در جلسه مشترک با نمایندگان انجمن های هنری عنوان شد؛

آغاز فعالیت های فرهنگی و هنری در باغ کمال تبریز

آغاز فعالیت های فرهنگی و هنری در باغ کمال تبریز

تبریز- مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی با اشاره به عزم جدی دستگاه های فرهنگی و انجمن های هنری، از آغاز فعالیت های فرهنگی و هنری در قالب دارالفنون مکاتب هنری در مجموعه باغ کمال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی آبدار صبح امروز دوشنبه در جلسه مشترک با نمایندگان انجمن های هنری که با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیرعامل بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان و رئیس مجموعه فرهنگی باغ کمال، در محل این مجموعه برگزار شد گفت: پس از تصویب سند تقویت هویت فرهنگی در شورای برنامه ریزی و اداری استان و ابلاغ به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ایجاد دارلفنون به منظور احیای مکاتب هنری تبریز به عنوان یکی از برنامه های حائز اهمیت این سند در دستور کار قرار گرفت.

او با تاکید بر اینکه این مجموعه تجهیز شده و آماده بهره برداری است گفت: بر این باوریم که فعالیت فرهنگی و هنری باید نشأت گرفته از دل و جان هنرمندان باشد و متکی بودن به دولت در این زمینه صحیح نیست و با این تفکر مدیریت مجموعه را به انجمن های فرهنگی و هنری خواهیم سپرد و در کنار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در زمینه نظارت و تسهیل گری در کنار هنرمندان خواهیم بود تا با توسعه اقتصاد هنر شاهد رونق اقتصادی باشیم.

هم افزایی دستگاه های فرهنگی لازمه توسعه فعالیت های هنری و فرهنگی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این جلسه با اشاره به لزوم هم افزایی دستگاه ها و نهادهای فرهنگی گفت: در این مقطع زمانی شاهد همکاری تنگاتنگ مابین میراث فرهنگی و ارشاد هستیم که همین امر حمایت حاکمیتی مناسبی را ایجاد کرده است تا هنرمندان تبریز بتوانند با تکیه بر توان خود توسعه و شکوفایی هنر اصیل این کهن شهر را به ارمغان آورند.

محمدپور اضافه کرد: یقینا با مشارکت کنونی، این مجموعه به یک مکان پویا تبدیل خواهد شد و شاهد اثربخشی فعالیت ها در راستای احیای مکاتب فاخر هنری تبریز خواهیم بود.

پژوهش در حوزه فرهنگ و هنر لازمه مانایی دارالفنون مکاتب هنری تبریز

مدیرعامل بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان با تاکید بر لزوم همکاری مابین دارالفنون مکاتب هنری تبریز و این بنیاد گفت: با توجه به ظرفیت های موجود، بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان این آمادگی را دارد تا با تعریف پروژه های پژوهشی در زمینه مستندنگاری تاریخی مکاتب هنری فاخر تبریز گام بردارد.

جواد شریف نژاد افزود: تدوین کتاب و تنظیم دایره المعارف در زمینه مکاتب هنری تبریز یکی از ضروری ترین اقدامات این مجموعه است که می تواند ذخیره ارزشمندی از این میراث ارجمند را برای نسل های آینده ثبت و ضبط نماید.

گفتنی است در این جلسه مقرر شد، نمایندگان انجمن های فرهنگی و هنری برنامه های خود را به صورت تقویم زمانی مدوّن تا پایان هفته آتی به مدیریت مجموعه ارائه کنند.

کد خبر 4798987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha