به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عصاری پیش از ظهر امروز چهارشنبه در آئین اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شمال خوزستان در سالن آمفی تئاتر آیت الله قاضی دانشگاه صنعتی جندی شاپور اظهار کرد: در چند سال اخیر سیاست گذاریهای کلان مربوط به پژوهش به سمتی رفته که بر این اساس پژوهش باید اثر خود را در جامعه پیرامونی محیط نشان دهد و از اینکه صرفاً یک ابزار برای پژوهشگر باشد خارج شده و وارد محیط میدانی شده است.
وی افزود: این امر موجب شده که برکات و اثرات فعالیتهای پژوهشگران در جامعه پیرامونی مشاهده شود که این امر جزو تعاریف دانشگاههای نسل چهارم است.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول عنوان کرد: تا سال ۹۳ فعالیتهای دانشگاه با حوزه بیرونی محدود بود و قراردادهای منعقد شده در سطح ۵۰ میلیون تومان بود اما پس از تحولات صورت گرفته از سال ۹۴ به بعد حجم قرادادهای این دانشگاه به ۱.۷ میلیارد تومان رسیده که نشان از اعتماد حوزه بیرونی به دانشگاه و توانمندیهای این دانشگاه بوده است.
عصاری در ادامه از اخذ مجوز تأسیس مجتمع نوآوری و شکوفایی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این مهم پس از حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی ریاست جمهوری و انعقاد تفاهم نامه در دانشگاه جندی شاپور محقق شد. این مجتمع به پارک علم و فناوری شباهت دارد اما پارکها تحت پوشش وزارت علوم هستند و این مجتمع تحت پوشش معاونت علمی ریاست جمهوری خواهد بود.
وی اضافه کرد: زیرساختهای تأسیس این مرکز در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در حال انجام است ضمن اینکه در خوزستان چنین مرکزی وجود ندارد. این مجمتع بستر خوبی برای استارتاپ ها، کارآفرینان و شرکتهای جوانی است که برای شکوفا شدن ایدههایشان نیازمند مساعدت میباشند.
عصاری همچنین از اخذ مجوز کانون دانش و صنعت مربوط به صنعت قند و شکر خبر داد و گفت: ۵۰ درصد شکر کشور از طریق نیشکر در خوزستان تولید میشود که این کانون میتواند پیشرفتهای زیادی را برای استان به ارمغان بیاورد.
وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز پژوهشی جندی شاپور طی دو سال اخیر در دانشگاه صنعتی جندی شاپور اظهار کرد: این مرکز وظیفه صیانت از جندی شاپور باستان را برعهده دارد بر همین اساس مصوبه ایجاد پژوهشکده آب و انرژی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول امسال اخذ شد.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول یادآور شد: رویکرد این دانشگاه با حفظ کیفیت و ظرفیتهای آموزشی، به سمت پژوهش کاربردی و تأثیرگذاری این ظرفیتها در جامعه پیرامونی پیش رفته که امیدوار هستیم با حمایت مسئولان بتوانیم از این رویکرد برای شکوفایی بیش از پیش ظرفیتها بهره مند شویم.
به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این آئین از پژوهشگران برتر شهرستانهای دزفول، اندیمشک و شوش توسط مسئولان تقدیر به عمل آمد.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شهرستانهای دزفول، شوش و اندیمشک از روز شنبه در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گشایش یافته و امروز به کار خود پایان میدهد.
نظر شما