به گزارش خبرنگار مهر، احمد انارکیمحمدی پیش از ظهر شنبه در شورای استانی گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان با گلایه مندی از عدم حضور استاندار کرمان در این جلسه اظهار داشت: مشکلات در رفسنجان و انار زیاد است و انتظار داریم برای جلسه بخش خصوصی که مهمترین بخش جامعه ما که برای کمک میآید، استاندار حضور داشته باشد.
وی بیان کرد: کرمان استانی تأثیرگذار در پارلمان است کل برنامههای اتاق بازرگانی به عهده کرمان است و کمیسیون اقتصادی با حضور کرمانیها فعالیت میکند.
عضو شورای عالی اقتصاد اظهار کرد: دولت فاصلهاش با بخش خصوصی زیادی است وقتی نگاه میکنیم، میبینیم در بحث شرکتداری دولت، ۳۸۴ شرکت دولتی بیش از ۷۵ درصدشان سهم دولت است بانکها را مکلف کردیم که بنگاهداری نکنند اما هنوز آنها و همینطور دولت از بنگاهداری خارج نشده اند.
انارکی محمدی ادامه داد: یک هزار و ۴۸۳ هزار میلیارد تومان بودجه شرکتهای دولتی است اما مالیات را بخش خصوصی میپردازد و کمتر از ۲ درصد مالیات شرکتهای دولتی میپردازند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه بخش خصوصی مظلوم واقع شده و دست دولت باید از سر بخش خصوصی برداشته شود، تاکید کرد: این موضوع با توجه به شرایط کشور و جنگ اقتصادی که شرایط غیرطبیعی است اهمیت چندانی دارد و در شرایطی قرار داریم که جلسه هماهنگی سران قوا تشکیل میشود در حالی که تاکنون چیزی با این عنوان نداشتیم.
انارکی محمدی ابراز داشت: به بحث مالیات باید کمک شود ۵۵ میلیارد دلار ارز نفتی وارد کشور شده و همهجا توزیع میشود، ۴۷ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی و همینمیزان واردات داشتیم نیمی از این ارز برای پسته و بیشترین آن از استان کرمان است.
عضو شورای عالی اقتصاد گفت: بحث بانکداری اسلامی در حال پیگیری است که کار خوبی است که یکبار برای همیشه بانکداری اسلامی داشته باشیم چراکه همه کارخانهداران، کشاورزان و…از این نوع بانکداری لطمه دیدند.
انارکی محمدی ادامه داد: طرح شورای مرکب که از کمیسیون اقتصادی مجلس آمد در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد موافقت هم قرار گرفت و رأی آورد، براساس آن برای شرکتهایی که تا چهار میلیارد تومان وام گرفتند میتوانند براساس قرارداد اولیه سود ساده محاسبه شود و افراد حقیقی که تا ۵۰۰ میلیون تومان وام گرفتند میتوانند استفاده کنند که سود مرکب حساب نشود.
وی عنوان کرد: شرکتهای بزرگ در زمینه مسئولیتهای اجتماعی باید فعال باشند امروز بیشترین سرمایهگذاری در بحث آب است که میتواند با استفاده از این شرکتها انجام شود.
نماینده مردم رفسنجان وانار در مجلس با اشاره به سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، افزود: یک هزار و ۸۰۰ هکتار زمین سال گذشته به این منطقه اضافه شد، همچنین طرح جامع منطقه ویژه باید پیگیری شود.
انارکی محمدی تصریح کرد: علیرغم اینکه در مسیر بزرگترین معادن دنیا هستیم خط ریلی ضعیفی داریم، قطار باید در مسیر توقف کند تا قطارهای باری عبور کنند که این موجب تأخیر و کندی سرعت میشود بنابراین پیشنهاد کردیم راهآهن یزد به انار، رفسنجان و ادامه آن به منطقه ویژه رفسنجان و کرمان متصل شود که با این موضوع موافقت شده است.
نظر شما