به گزارش خبرنگار مهر، محسن حاجی میرزایی، عصر امروز در نشست آموزشی ترویجی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش که در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، با بیان اینکه هدف مشترک ما تربیت نسل مؤمن و مسئولیت پذیر است، نسلی که بتواند به کشور در شرایط سخت یاری برساند، گفت: در تربیت دینی نیازمند کارهای عمیق هستیم، ما در این سند موظفیم تربیت را در آموزش و پرورش به سمت تربیت دینی هدایت کنیم.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش مهمترین نهاد برای ساماندهی ادراک جامعه در مسیر درست است. ما گوش و چشم ۱۵ میلیون دانش آموز را در هر هفته در اختیار داریم و میتوانیم ادراک آنها را ساماندهی کنیم لذا با بازنگری کردن باید ببینیم تلاشهایی که انجام دادهایم تا چه اندازه ما را در این امر کمک کردهاند.
حاجیمیرزایی با بیان اینکه شرایط سیاسی و اقتصادی و غیره در سند مبذول نشده است لذا ما نیازمند روشهایی هستیم که در پیش برد این جریان به ما کمک کند، افزود: ما هم در محتوا هم در روشهای آموزش، معلمان و غیره نیازمند تحول هستیم و فاصله زیادی با آنچه که میخواهیم داریم.
وی گفت: اقداماتی که انجام میشود میزان اثر بخشیشان سنجیده نمیشود و این بسیار آزاردهنده است، عرصهای که در آن وارد میشویم، عرصه انسانها است و آزمون خطا و درست آن بهایی بزرگ دارد، شاید یکی از دلایل مزمن شدن تنگناها و مشکلات موجود در کشور همین امر باشد.
وزیر آموزشوپرورش، با بیان اینکه عدالت آموزشی یکی از تکالیف مهم آموزش و پرورش است، اظهار کرد: به هر اندازه که فرصت یادگیری عادلانه کم شود، در عرصههای دیگر بازتولید میشود.
وی با بیان اینکه عدالت آموزشی مسئله جدی ماست، گفت: شکل حقیقی عدالت در تمام سطوح، در برابری فرصتهای آموزشی است که باید فرصت و کیفیت برابر را ایجاد کنیم.
حاجیمیرزایی با اشاره به اینکه تجهیزات هنرستانها، یکی از داستانهای غمانگیز ماست، ادامه داد: طی ۹ سال گذشته تاکنون، نتوانستهایم تجهیزات مناسبی را برای هنرستانها تأمین کنیم.
وی با تأکید بر اینکه آموزش به سمت تربیتمحوری حرکت کنیم، حمایت از مدارس غیر دولتی را جزو سیاستهای دولت عنوان کرد و افزود: در این حوزه از هدف گذاری عقب هستیم.
نظر شما